esrakuzeyous garfield_ garfield_ biz kullanıyoruz 3-4aydır 750tlye almıştık sanırım hala bitmedi 2-3ay daha gider bir çay kaşığı veriyoruz tadı da kokusu da güzel bebeğim severek içiyor
merrv26 garfield_ hem oğluma hemde kendim kullanıyorum ekstra ne farkettin dersen oğlumda iştah artışı yapıyor
hulyacam garfield_ yeni kullanmaya başladık biz de. Her gün bir tatlı kaşığı dedi doktor. 16 aylık. Balık yemiyor
garfield_ Yeni alacağım kızlar önerirmisiniz möllersi çok önerdi eczacım kullanıpta memnun kalanınız oldumu
garfield_ merrv26 esrakuzeyous aldım bende teşekkür ederim ama eczacım 3 ay içinde tüketilmesi gerekiyor dedi baktın bitmiyor sende kullan dedi
ParlaMom esrakuzeyous biz de kullanıyoruz büyük bir şişe. Doktorum 3 aydan fazla saklanamayacağını o yüzden benim de beraber içmemi istedi (hala emiyor). Tavsiyem 3 ayda bir değiştirmeniz
ParlaMom esrakuzeyous biz de kullanıyoruz büyük bir şişe. Doktorum 3 aydan fazla saklanamayacağını o yüzden benim de beraber içmemi istedi (hala emiyor). Tavsiyem 3 ayda bir değiştirmeniz
garfield_ merrv26 inşallah bizdede iştah açar teşekkür ederim bende aldım bakalım sabahmı kullanıyorsunuz akşamı hangi öğünde daha etkili acaba
garfield_ merrv26 boyunda Bi farklılık oldumu acaba benim oğlum 22 aylk boyu kilosuna gre geride dedi dr
esrakuzeyous garfield_ öyle bir bilgi vermediler buzdolabında duruyor diye dikkatte etmemiştim bakacağım