Mira12 nnoktaa annemin iyi olduğunu haberini alsak yeter bize Ankara’ya doktora giti dahlileri temiz çiksin o bana yeter kötü hastalıktan şüpeleniyor doktor
mss_12 nnoktaa tam da bugün 26 Nisan cumartesi günü teyze olacağım haberini aldım 🥹tarihe not düşelim ,çok çok mutluyum :)
Mryasmin Babam kötü hastalık ile mücadele ediyor. Salı günü tahlil yapacaklar . Sonuçlar temiz çıkarsa dünyalari bana vermişler gibi mutlu olurum .
tugba65 Biri arasa ve abinin cezası bitti tahliye oldu dese en çok buna sevinirdim bebeğimden dolayı gidip göremiyorum çok özledim çok 😓
papatya__ nnoktaa bitanecik annemden kalan tek hatıram canım kardeşimin hapisten çıkma haberini alsaydim 🥺içim.yanip kavruluyor onu düşündukce nefesim daralıyor
bebitonunannesi_ nnoktaa para üzerinden düşünüyorum o da mutlu etmiyor, hayatımın kökten değişmesi lazım
ballokmas Canimbenim65 amin. Gönül her şeyi istiyor maddi olarak. Elimizde olanları şükretmeyi nasip etsin Rabbim. Tez zaman da iyileşsin çocuğunuz. 🌸
hepoyleolurzaten___ nnoktaa kurslarınızı başarıyla tamamladınız bir de ücretsiz bakıcı ücreti devlet karşılıyor olsa arada gez toz kendine bakım yap çalış kendine zaman ayır diye 🤣 süpriizz çok iyi olurdu