2bebeannesi158_ Kizlar dün taktırdim bugün duş almam gerekiyor doktorada sormadım taktıranlar varsa bilgi verebilir mi sorun olur mu ?
mrs_okuklu 2bebeannesi158_ merhaba ben taktıtdığım günün ertesi günü duş almıştım. dr sadece aynı gün almamamı söylemişti
gmzshn Canım ben ilk spiral taktırdım şimdi hamileyim bu gebelikten sonra kol altı taktırsam yan etkileri nelerdir ? Acıdı mı? Göğüste kitle ağrı yapıyor vs demişlerdi göğüslerimde zaten hep ağrı var
2bebeannesi158_ gmzshn cnm benim rahmime spiral.uyumlu degildi doktor bunu takalim dedi yan etkileri adeti tamamen kesebilir de lekelenme şeklindede olabilir kilo da aldirabilir bu şekilde yan etkileri siz spiralle mi hamile kaldiniz
gmzshn 2bebeannesi158_ yok yok ben çıkarttım öyle hamile kaldım. Sadece bende taktırırken o zamanlar kuruluk problemim vardı spiral de cok acım ağrım olmuştu bu sefer dedim acaba kol altı mı taktırsam
2bebeannesi158_ gmzshn hm anladım vala vücudunuz bünyeniz alışıcsk anca zamanla anlar insan ama baglatmadan sonra koruyuculugu en yüksek olan dedi doktor
mrs_okuklu 2bebeannesi158_ evet kafam içim rahat çünkü😁 bende herkesin söylediği gibi yan etkiler de olmadı şimdilik