pogacayanaginannesi Feyzosumunannesi kesinlikle gezilmesi gereken bir yer umarım gelmek nasip olur sana 🫶🏻
omer47 Feyzosumunannesi Mardin 1 haftadır baya sıcaktı sabah leyin sıcak güneş vardı şimdi hava aniden bozdu yağmur yağmaya başladı
Nazliezgi Feyzosumunannesi Antalya’dan selamlar bizim bura da da sabah güneşli akşam gökgürültülü yağışlı🤔🤷♀️
Munevver-defne Feyzosumunannesi Çorumluyum kafasina göre takiliyi burası öğlen güneş varsa akşama doğru hava bulanıyor akşam yağıyor bazen de gündüz yağıyor gün batarken güneş yüzünü gösteriyo şu an kapalı ama yagmiyo açık ve kapalı
kadircannnn @“Feyzosumunannesi”#p354901 Bizim buraya daha güneş gelmedi.Arada gündüz kendini gösterir geneli soğuk . Şehir VAN
Denizzz88 Feyzosumunannesi İzmir’de bugün güneşli güzeldi hava 20 derece civarı ne çok sıcaktı ne soğuk
twobabymom_ Feyzosumunannesi kiz eşim mersine ev bakmaya gitti alırsa merak ettiklerim arasındasın Kayseri de yağmurlu bayağıdır güzel havaya hasret kaldık
twobabymom_ Feyzosumunannesi mersinde yeğenim okuyordu kuşum gidip geldim sürekli de bir ara burayı bıraktım o sıra da görüşme ayarlardim kesinlikle ama şu ev işi olursa yaz dönemi orda olurum kesinlikle görüşmek isterim