aaabbb_11 Ek gıda annelerim tadım dönemini bitirdik şimdi nasil ilerlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim 🙂 Bı de bebek irmiği pirinç unu nerden sipariş edebilirim güvenilir bir site var mı🙂
ssemanurrrrr aaabbb_11 biz de tadımlara 4. ayda başladık 5. ayda tek öğün şeklinde arada bir verdim 6. ayımıza yeni girdik artık bebek irmiği,un sipariş vermiştim trendyolda var güvenilir oradan bakabilirsiniz 🙃
pogacayanaginannesi aaabbb_11 merhaba. Bir soru sormak istiyorum. Yarın yoğurt ile başlayacağım ben sonra üç gün kuralı ile havuç patates kabak devam edicem de bu sebzeleri verirken az az yoğurt da versem mi
ayisit aaabbb_11 ben yaşadığım şehirde satılan bir mağazadan alıyorum. Daha önce makarna lütfen almıştım hepsiburadadan.
miniminisevgilimm pogacayanaginannesi 3 gün yoğurt yaptıktan sonra sebzelerin yanında yoğurt verebilirsiniz bize öyle demişti doktorumuz
miniminisevgilimm aaabbb_11 makarna lütfen ve og naturalin ürünlerini kullanıyorum bebek irmiği yulaf unu tercih edebilirsiniz ama pirinç unu önerilmiyor pek..