Gzd2016 10 günlük bebeğin doyduğunu nereden anlarım 3-4 gündür anne sütü alıyor öncesinde sütüm gelmedi mama vermiştim ? Bugün sürekli memede kalmak istiyor beşiğe koyduğum an gözlerini açıyor kucağa alıştığından mı doymadığından mı ?
kbra2234 Gzd2016 anne kokusu aradığı içim öyle çişli bez takibi yapın beş altı dan fazlaysa günlük çişli bezi doyuyor demektir
Elvin08 Gzd2016 günlük 8 bex değişmen lazım bu günlerde.Eğer çişini kakasını yapıyosa doyuyodur.İlk günlerde sizin kokunuzu istiyodur ondandır ya da gazdan
kereminannesiaslii Gzd2016 bebegin karni doyup da gazını çıkarınca keyfi yerinde olur mızmızlanmaz ve uykuya dalar.uykuya dalmiyorsa doymamış olabilir.bazen annenin sütü azalıyor stresten beslenmeden vs.sutunuz yetmemis olabilir bir ölçek mama verin bakın doyunca uykuya dalar hemen zaten
Isil26 Gzd2016 yeni bir dunyada o annesi senin sesini biliyor senin kalp atisini biliyor ve ilk senin kokunu ogrendi bu dunyaya alismasina yardim et olur mu annesi gunde 6 kere bez degistiriyorsaniz doyiyordur idrari acik renkse doyuyordur
Gzd2016 kbra2234 anne sütü aaldıktan beri kakasıda çoğaldı ben rezene falan içiyorum ondan mı ki bi zararı olur mu
Gzd2016 kereminannesiaslii göğsümü sıkınca geliyor süt uzunda kalıyor memede ama bugün beşiğe koyduğum an gözünü açıyor mamadan yeni kurtuldum bidaha alıştırmak istemiyorum
yagizveannesi Gzd2016 Allahım aynı şeyleri yaşayan birini buldum durun 😂 sezeryan oldum 3 gün sütüm gelmedi aptamil verdim bu defa sütüm geldi çocuk emmeyi bilmiyor biberona alıştı.... Pes etmedim elimle yardım ettim emmeyi öğrendi bu defada sizin gibi memede uzun tutuyorum biliyorum ki çenesi çok kuvvetli değil çekemiyor pek yarım saat 45 dakika emmesini sağlıyorum uyuyor memede beşiğe koyunca hop gözler açılıyor kuru meme niyetine beni kullanıyor 😂 kuru meme veriyorum onu biliyor itiyor diliyle anne memesini itmiyor nedense... Doyuyor mu bende bilmiyorum ama 🤦🏻♀️
Cemsal Gzd2016 memede kalmak istemesinin nedenleri cok bebegini gozlemleyip anlarsin mesela sadece agzinda tutuyorsa orda kalmak istedigi icin kucaga alisma diye birsey yok annenin kokusunu istiyor bebek tadini cikart 👍
svc78 Gzd2016 benimki de aynısı 23 günlük bugun sürekli memede uyuyor yatırıyorsun agliyor uyanıyor yine meme de susuyor doymuyor mu beni mi istiyor anlayamadım
Nefest Gzd2016 benim kızım 8 gunluk, doktor 60ml sut alması lazım dedi, sağıp denedik işk seferde 50 ikimcide 30 cıktı, sarılıgı yuksek o yuzden ek mama vericez. 2 saatte bir 60 ml besler dedi bana yani.
Nagolinda mhe7 10-15 dakika aktif şekilde emmeli. İki çekip durdukları için yaklaşık 20 dk bi memede kalması yeterli. Ama gözlemle. Ne kadar dinleniyor ne kadar emiyor. Dediğim gibi aktif emiş 10-15 dk olacak
Eslemervaninannesi mhe7 15 dk bi gogsunu 15 dk obur gogsunu emzir sutun varsa doyar sutun yoksa emdikce artar uyuyor demissin elinle gidisina dokun hafif burnuna dokun uyaninca emiyosa doymamıştir ama uyaninca oyle duruyosa muhtemelen doymustur benim kizm oyle cunku
Nagolinda Gzd2016 daha 10 günlük hala kendini anne karnında hisseder. Senin kokunu kucağını memeni ister. Sürekli emmesi aç olduğunu göstermez. 2 haftaya düzene girersin. Bezini takip et. Dolu dolu kaç kere çiş ve kaka yaptığına bak. İdrarı açık renk olacak. Dünyaya adapte olmaya çalışıyor. Senin göğsünde güvenli hisseder.
Gzd2016 Nagolinda inşallah alışırız bugün zorladı bıdığım böyle değildi bide çevre doymuyor mu demeye başlayınca 🤪