[silindi] Kızlar gece 12 gibi dolven vermiştim ateşi için bebeğim 8 aylık şu an ateşi 38 ne yapmalıyım Allah için bakar mısınız
Milkmama [silindi] baya geçmiş ilaç vereli tekrar verebilirsiniz. Altta yatan sebep araştırılmalı 3 günden fazla süren ateşlerde mutlaka doktor götürülmeli
Meri-Mel [silindi] Oncelikle sakin ol canım calpol ve dolveni 4 saat ara ile dönüşümlü verebilirsin ılık suya sokabilirsin ,o zor oluyor dersen bez ıslatıp eklem yerlerine koyabilirsin sadece ayak altına limon surebilirsin . Lütfen sirkeli su yapma. @hilaluyar74_ sirkeli su iç ateşi yükseltir lütfen yapmayın.
maof hilaluyar74_ lütfen ne bunu siz yapın nede kimseye söyleyin zarardan başka bir şey değil Ateş’i çok iyi bilen annelerden biriyim.
1009 Lütfen sirkeli su yapmayın iç ateşi yükseltiyo ılık suyla yapabilirsiniz duş aldırın mümkün değilse elini yüzünü ayaklarını ensesini elinizle yıkayın üstünü ince giydirin kucağa almamaya dikkat edin bir an önce de acile gidin tamam ateş vücuda bağışıklık kazandırıyo ama dirençli ateş tehlikeli
gizememre [silindi] canım şurup ver yine soğuk kompres yap ama sirkeli olmadın ılık duş aldır çok geçmiş olsun
Luthientr Calpol ve dolveni 4-6 saat aralıklarla dönüşümlü verebilirsiniz. 12 de dolven vermişsiniz mesela 4-6 civarı calpol verebilirsiniz. Ilık duş çok iyi gelir. Çocuğu soyun. Ilık suyla çocuğu yavaş yavaş yıkayın.
Beyzanrrrr [silindi] koltuk altına alnına ılık bez koy ayaklarına ince çorap giydir zıbınla kalsın Yoğurt yedir yiyosa evi havalandır ılık duş aldır küvetin içinde güzelce kalsın üşütmesin ama ..dolven verin belli aralıklarla daha da geçmezse ve 38 ı geçerse ateşi acile gözük daha küçük çnkü
durubebek_ [silindi] geçmiş olsun ilaç etkisini yitirmiş olabilir eğer 2 ay önceden açılmış kutuysa ilacı yenileyin yeni alın Birde bi videoda gördüm diz dirsek içlerine bile nemli bez koyuyordu ateş için
Busrak2 [silindi] hakiki zeytinyagi içerisine 2.03 diş sarımsak ezin koyun iyice özleşsin daha sonra asla sarımsak pamuk değmeyecek şekilde gelmeyecek şekilde yağ kısmından ayağının altına sürün ve çorap giydirin ya da limonlu çorap giydirin
hilaluyar74_ Meliimom yanlış bişey olduğunu bilseydim onermezdim zaten bende uyguladığım için soylemistim
papatyakokulum_ [silindi] merhaba ayaklarına lımonlu çorap gıydırmekte atesı düşürüyor. ben öyle yapiyorum. eğer düşmezse öyle o zaman ilaç veriyorum.
_muzikutusuu [silindi] ılık suyla duş aldırın bir bezi saf suyla ıslatıp alnına koltuk altlarına koyun ve üstünü çok kalın giydirmeyin