buaklinerdenaldinnerden Biz eşimle bi kaç hafta öncesinde konuştuk kızımıza bi deprem çantası yapalım diye ve üstüne de bu depremi yaşadık resmen içimize doğmuş size de sormak istedim içerisine neler koymalıyım az ve öz malzeme olucak şekilde hepimiz hazırlayalım bi çanta ne olur ne olmaz hepimize geçmiş olsun hala o korkuyu atlatamıyorum kendime gelip evden çıkmam çok uzun sürdü anne olmak çok etkiliyomuş insanı hiç korkmazdım bu kadar depremden ama kızımı kucağıma aldım ve aklım gitti o anda sadece onu gördüm biraz zaman sonrada bez ıslak mendil ve kavanoz mama alıp çıktım kıyafet bile aklıma gelmemiş o anda akşamına köydeki evimize geldik annem ablam ben eşlerimiz işe gittiği için gelemediler pazar günü dönücez mecburen 😥
Elfgrn buaklinerdenaldinnerden kapının ağzında cantam umarım kullanmak gerekmez ama olurda lazım olursa içine; Bez Islak mendil Alt üst zihin çorap hırka Battaniye ( küçük kızıma) Su Bisküvi Power Şarj aleti Kızıma terlik plastik olanlardan adını unuttum Yara için krem ( kızıma) Koydum bunlar benim onceliklerimdi evde olan malzeme bunlardı dışarı çıkamadığım için ekstra birşey alamadım ama olurda yaşarsak bu depremi ve evden cikabilirsek bunlar yeterli gelecektir. En azından kızım için
seyma51 Kıyafet, bez, ıslak mendil, çorap ve külotlu çorap varsa patik, bende kavanoz mama ve kaşık koydum. Su, kalın bir battaniye. Benim aklıma bunlar geldi
buaklinerdenaldinnerden Elfgrn kızım 10 aylık olduğu için bana bi kaç kıyafette gerekli olur inşallah kullanmak zorunda kalmayız tekrar bu şekilde büyük bi deprem olmaz artık diyorlar ama bakalım
Elfgrn buaklinerdenaldinnerden Kurtulalım da tek kıyafetle de idare eder ben böyle düşünüyorum o yüzden çantayı çok doldurmadan minimum olacak şekilde önemli olan şeyleri doldurdum. Allah korusun inşallah olmazda gerek kalmaz