gokcesmom_ Kızlar lütfen yardımcı olun, dut kurusu süt artırır mı ? Deneyip fayda görenler nasıl yaptınız ? Ölçekleri nasıldır? Sütüm yetmiyor çok endişeliyim bu konuda
edaylis Ben de fayda gördüm 1-2 kaşık dut üzerine sıcak su koyup biraz bekletip süzüp içtim. Ayva da çok güzel süt yapıyor tavsiye ederim.
Kitsu Ben avuç avuç yiyorum. Emzirme açlığı ve şeker ihtiyacını da karşılıyor. Ne zaman çok yesem sütüm artıyor sanki. Hem mutfakta hem yatak yanu baş ucumda var. Emzirmeye uyandığımda aç olursam hemen atıyorum ağzıma
barankus Bir bardak suya 1 yk kuru dut 1yk kuru uzum 1caykasigi susam kaynatip 5 dk demleyip suzum iciyorum.boyle daha etkili oldu bende.internette bulmustum bu tarifi
butterflyy_ Evet dut kaynatıp içinde coşuyor sütüm rezene ve kimyon anasons bunları karıştırıp çay olarak demleyip içiyorum hem gazı alıyor sütte ki hem artırıyor mutlaka deneyin
kedilibebelii gokcesmom_ Ben çoğalttığına inanıyorum. Doğumdan beri her gün içiyodum son zamanlarda içemedim bi azalma var. Göğüslerim dolu dolu değil. Bir avuç kuru dutu cezveye atıyodum kafama göre su koyup kaynatıyodum. Kaynayıncada kaşığın ucuyla şeker atıyodum. Hem tadı güzel hemde acıkınca açlığı bastırıyor