prenses3565_ Gece çok sık kalkiyor 14 aylik olacak gece su icmeye nasil alistirabilirim pipetli sulugu var artik yavastan gece emzirmesini de kesmek istiyorum dis donemleri de ayni zamanda ama surekli uyaniyor nasil yapmaliyim sizce
Omeraslan prenses3565_ suya alıştırmak yerine gece beslenmesini komple kesin. Bu sefer su içmeye kalkar. Zor bir süreç oluyor ama üç günden sonra alışıyorlar
prenses3565_ Omeraslan yaaa oyle mi yapayim uc gun gibi kisa bir zaman icinde alisir mi calisiyorum haftasonlari evdeyim yani cumadan baslasam mesela pazartesi sali gecesine kadar alisir mi dersiniz dis surecindeyiz bide sorun olur mu
Omeraslan prenses3565_ diş sıkıntısı varsa başlamayin derim. Zaten zorlu oluyor. En azından biraz rahatlayınca başlayın. İlk üç gün en zoru ama sonra alışıyorlar. En azından oğlumda öyle oldu.
prenses3565_ Omeraslan ya oyle bir sey ki dis sureci neredeyse 3 aydir var ve her haftasonu ekstra sancili cekiyoruz 😂
prenses3565_ Omeraslan ya bide gunduz pek ememiyor calistigim icin uyaninca kahvalti bir kere emiyor ben gidiyorum aksam uyuyana kadar iki kere emiyor bir yandan gece emzirmeyi kesmeyeyim en azindan agustosa kadar diyorum bir kere emsin gece diyorum oyle olur mu bilmiyorum ama
Omeraslan prenses3565_ olur niye olmasın. Kademeli azaltirsiniz. Her uyandığında vermezsiniz artık saat kaçta vermek istiyorsanız o zaman verirsiniz. En azından tamamen bıraktırmak da sonradan kolay oluyor. Ama bu süreçte sütünüz azalabilir. Emzirmeyi azalttığınız için
prenses3565_ Omeraslan zaten artik sut kahvaltisini tetikliyor verdigim icin kahvalti yapmiyor artik anne sutu %20 ek gida %80 olmasi gerekiyormus deneyeyim bir ya