zeynephancii Bebeğim 1,5 aylık aspiratör kullanımı zararlı mı veya şöyle sorayım aspiratör riski bişey mi
maygirl zeynephancii asprator neden rskli olsun doktrlar da kullanuyor tavsuye ediyir.el kadar bebelern burun temizligi daha kolay nasl yapilablirki baska.kullanmamani tikanklik durumunda asıl riskli olan budur.
zeynephancii maygirl bende öyle düşünüyorum ama instagramda falan birkaç video görünce tedirgin oldum
sevolin Bende zarar verir diye kullanmaya çekiniyordum. Ama kullandıkça daha rahat nefes aldığını daha çabuk iyileştiğini gördüm bebeğimin. 🌸
maygirl zeynephancii ya sacma bi grup var dogallasma.yontemi altinda saglik tehdidi olusturuyor aslinda algi hepsi.boyke bsey olsa sagluk kurulusnda yer alirmi?doktr soylermi kucuck burnu olan bebekler nasl nefes alir.almadikca o enfeksiyon cigere iner.temizlenme amaci rahatlatmak kadar enfeksiyonun asai inmesinede engel olmak.
barlasinannesiii zeynephancii yok hayır. Ben doktorum ile görüştüm kuru kuru yapma. Önce fizyolojik serum ile yıka sonra çek dedi . Ben bu şekilde ilerliyorum