atesnzm semkav biz de yeni 5. Aya girdik 4. Ay atağı biz hiç yaşamadık bu ay olur mu bi fikrim yok şu ana kadar keyifli gidiyor dönmeye daha çok çalışıyor bazen dönüyor bazen dönemiyor artık eline ne versem çok güzel kavrıyor bakıyor inceliyor çığlık atıyor bol kahkaha atıyor tek sıkıntısı bu ara çok kucak istiyor😂😅
malajin Valla biz 4. Ay atağında takılı kaldık gözünüzü korkutmak istemem her çocuk kendine özel. 5. Ay ramazana denk gelmişti oruç tutmadığım halde 5 kilo vermiştim canım ama tabiki büyüyor oturabiliyor tadımlara tepki veriyor olması muazzam his
malajin Valla biz 4. Ay atağında takılı kaldık gözünüzü korkutmak istemem her çocuk kendine özel. 5. Ay ramazana denk gelmişti oruç tutmadığım halde 5 kilo vermiştim canım ama tabiki büyüyor oturabiliyor tadımlara tepki veriyor olması muazzam his
nkygsz Valla bizde 6 aylığız 5. ayı pek hatırmak istemiyorum 😂😂😂 Uyku düzeni resmen çöp olmuştu ama geçiyo korkma 😂
semkav nkygsz tek tarafa da profesyonel oldu kucakta bile dönüyor ama iyice korktum 4. Ay hiç kolay değildi zaten 🤣🤣
semkav malajin evet tek tarafa dönüyor ya çok zor oluyor inşallah yapar herşeyi zamanında artık o kadar bilgi var ki insanı çok yoruyor ya