atakerem7 Merhaba kızlar bebeğim daha 15 günlük fakat gaz sancıları başladı neredeyse sürekli emmek istiyor ve kendini sıkıyor önereceğiniz iyi bir gaz damlası var mı aceba ??
zzggkksrnn atakerem7 enterogis, günde 6 damla. sabahları veriyorum ben gece uyuyana kadar mutlaka kaka yapmış oluyor. bu arada 22 aylığız, kabız olduğunda bile kullanıyorum hala
mnakrkt atakerem7 daha 15 günlüksünüz aslında hemen damlaya yönelmeyin bence çünkü bizde öyle sandık 10 15 günlükken doktorumuz gaz sancısı yaşamaz daha dedi kaslarını çalıştırmayı bilmediği için ıkınıyorlarmış yenidoğanlarda yaşanıyor mesela bizde şuan 23 günlüğüz asıl şimdi şimdi gaz sancıları başladı masaj en iyisi birde kiraz çekirdekli kemer çok çok fazla olmadığı sürece damla öneriyor herhalde doktorlar bugünde söylediğim de hiç damla kullan demedi ama siz kendiniz kimyon kaynatıp içebilirsiniz rezene de iyi geliyor diyorlar ama isterseniz bir deneyin bebişe de iyi gelir belki
arsmom Bize doktorumuz Nurse Huvers önermişti 1 ay kullandık pek faydasını göremedim çok gazlı bir bebekti, sonra samb simblex kullanmaya başladık. 6 aylık olduk hala kullanıyorum.
okk arsmom nurse harveys olsun herhangi başka bir gaz damlası olsun tek basına yeternce basarılı degil yanında mutlaka probiyotikte kullanmak gerekiyor ancak o zaman tam anlamıyla etki ediyor
atakerem7 hubaozbas mnakrkt evet haklısınız ama ne bileyim ilk annelik deneyimi olunca insana dayanamıyor da dediklerinizi deniycem teşekkür ederim 🌸
mnakrkt atakerem7 sizde haklısıjız benimde ilk annelik tecrübem gaz sancısından kıp kırmızı oluyor bebişim ama damla da ne zaman kullanılır bilmiyorum
ftmylm Nurse hayvers kullandık sancıları şiddetlendiriyordu sanki çünkü bebeğimin çığlıkları artıyordu resmen sonra Maflor kullanmaya başladık o daha iyi geldi masaj yağı ile masaj da yapıyorum o da iyi geliyor