Sürekli eşiniz aynı konuda yalan söylese tepkiniz ne olurdu benm sigara konusuna takıntım var sevgiliyken ddim sigara içen birinin hayatımda yeri yok diye Tamm dedi bırakacam zaman Tamm zaman verdik evlenene kadsr bırakmıştı daha doğrusu ben öyle biliyodm kaç kere yakaladım yalanını annesinin üstüne yemin etti yine içiyo bgn iş yerine gittim çocuguma ddm ki içime bişey dogdu gidelim şu babanın yanına zaten iş yerinin üstünde oturuyorz neyse gittim tuvaletten çıktı ağzında sakız elimi cebine bi attım sigara paketi direk suratı attı çocugu kucağıma aldım eşyanı kapıya koyarım sigara içtiğine göre kalacak yeri de düşünmüşsündür ddm vay efendim canı sıkkınmış bahaneye bak hep aynı bahane hazır neymiş babasıgilin oturduğu yerden taşınmışz taşındık dediği dolmuşla 10dklık mesafe taşınma sebebim haftada 3 kere evime gelip de babamı arayıp beni şikayet etmeleri ben onları evime sıgdırmıyomşm babası her geldiğinde sokar beni çaya çağırıp tatlı yaparım çerez yok mu der yemek yaparım götü boklu tavuk mu yaptın der ben kendileri memnun etmek zorunda mıyım?