prenseslerimbanayeter Kızlar hamileyim canım kemikli et haşlaması cekiyor rüyama bile girdi kokusu evde geziyor resmen kasapta falan cok mu pahalıdır bilen varmı acaba malum et fiyatları ucuk kurbanı da bekleyecek cesaretim yok açıkcası o derece canım çekti
Pirasalipuding prenseslerimbanayeter yani bilmiyorum fiyatı ama canınızın istediği geçecek kadar bi parça alabilirsiniz eğer durumunuz kötüyse
esrayadasare prenseslerimbanayeter tahmini söylüyorum kilosu 500/600 tldir en fazla yani sizde gerekiyorsa 1 yemeklik alın nefsiniz körelsin
lceLady ysmnabd Cok pahalli ya 5-6 ay once ben burda alacaktim kemikli et 300-400₺ demisti Simdi ne kdr oldu bilmiyorum Gerci kasapa gore degisiyordur Eskiden bedavaya alirdim hayvanlara vermek icin
kelebegiminannesiyim prenseslerimbanayeter biz kızım için kemik alıp onu haşlayıp iliğini çıkarıyoruz herhangi bir ücret de talep etmiyorlar. Bir kasaplara danışın isterseniz. En kötü siz de bu şekilde yaparsınız
forumgurmesi 1 kg kuzu gerdan aldım geçen 750 tlydi. Ama sizi hamilesiniz pahalı olmasına bakmayın eşinize söyleyin alsın 1 kg
Usnac1995 prenseslerimbanayeter Normal kemiksiz et alırsanız kilosu 600 sanırım. 200 tllil bile alsanız yeter size. Annem patates havuçlu yapar, çok güzel oluyor. Kemikli olursa daha pahalıya geliyor.
byzyldz prenseslerimbanayeter bir kiloyu ne yapacaksınız ki kendinize göre 300 gr kadar alın yeter size
masterchefiniz prenseslerimbanayeter 1 kilo eti 700 tl aldık dün kuş başı . Kemikli daha düşüktür diye düşünüyorum
masterchefiniz @“prenseslerimbanayeter”#p35486756 kız yakında kaynana felan yok mu . Yap canım çekti de madem . Yaparlar hamilesin sonuçta komşuya desen bile yapar . Keşke yakın olsak bir kazan yapar verirdim 😞