ist3455 Doğum yapalı 4 gün oldu kızımın adını BİLGE koydum ama erkek ismini andırıyor bilmem ne herkes bi kafadan yorum yapıyo. Sizce nasıl bir isim kız çocuğuna gitmez mi ki etrafınızda hiç var mı
ikioglus ist3455 çocukluk arkadaşımın adıydı, eşimin de kızımız olursa diye düşündüğü isimler arasındaydı Unisex bir isim zaten kızınıza da yakıştığından çok eminim 🌺
gulummmmmm ist3455 bilge diye kız tanıdığım var ama hoşunuza gitmiyorsa başka isim koyun kimlik cikmadan
Andromedauzay ist3455 bilge diye bir kişi tanıdım ve oda kadındı Erkek hiç duymadım Benim ismim özge ama erkek özgede var O yüzden hiç takılmayın böyle şeylere bence Ve bilgede bilgiden gelir ben çok beğendim Sağlıkla büyüsün kızınız 🌸
annesinintatlisi Bilge zaten unisex bir isim ben genelde kızlarda duydum ama. Çok güzel bir isim bence
egecyprus Kızım olsaydı ben de Bilge koymayı düşünüyordum. Bence kızınızın ismi çok güzel adıyla yaşasın.
ffulya ist3455 iki tane bilge tanıyorum ikisi de kız. Anlamlı ve güzel bir isim Önemli olan sizin beğenmeniz bana da oğlumun adı için sürekli laf ediyorlar ama umrumda değil