Ikrazumra19 Bebegimcanim 3 gun yogurt daha sonra 3 gun havuc 3 hun bal kabagi seklinde ilerleyebilirsiniz
DenizSerap Bebegimcanim ben yoğurtla başladım ilk gün 3 kaşık verdim 16.30 da hep aynı saatte ama aç olmasına özen gösterdim ikinci gün 5 kaşık üçüncü gün 8 kaşık derken 10,12 şu an baya baya öğün oldu kendiniz mayalanacaksınız: günde bir mayalıyorum ☺️ 2 hafta oldu biz başlayalı.
Babybaby45 Bebegimcanim yoğurt bebek tarhanası elma armut püresi pirnç unuyla muhallebi vereblrsn bu ayda azar sar tattr 3 gün kuralna bak bekle alerji yapmaz ise hepsbi gün gün deneyerk vereblrsn cnm bn ilk oğlma böyle başladm kzm suan 5 aylk ona yemeklerdn tattrmaya başladm bile
Sasah1441 Bebegimcanim biz tadımlara 5. Ayda başladık canım 3 gün kuralıyla sebze buharda pişirip verdim ilk kabak, patates, havuç bunlardan başla. Ben meyveden başladım yanlış yapmışım sebzeyi kabul ettirmek için çok uğraştım sonrasında 🙈
balonjoje Bebegimcanim ya bize bi liste verdi isterseniz paylaşabilirim mail ya da instagram ile ilk bir hafta sadece yoğurt sonraki hafta yoğurt artı akşam yatmadan muhallebi sonraki hafta meyve va. Şeklinde
Ayce_1999 Bebegimcanim valla hiç bilmiyorum ki herşeyi teker teker denemek gerekiyor 3 gün kuralı için şimdilik yogurta alıştı bi doktoruna sorup nelerden başlamam gerektığını öğrenmem lazım
Sblsrgnsn DenizSerap gunde sadece 1 ogun mu veriyorsunuz bizde onumuzdek iay baslayacagiz arastiriyorum da nekadar vercegmi bilemedim bide emzirdikten sonra verin diye okumustum biyerde siz acken mi veriyorsunuz onunla doyuyormu sonrasinda emziriyor musun?
Sevimli2 Bende şimdi yoğurt mayaladım önce şade yiyordu şimdi yemiyor içine elma püresi katmayı düşünüyorum bakalım yiyecekmi
balonjoje Sevimli2 katmamalısın yoğurdun tadına alışmalı demişti bana doktorum sen verdikçe o alışacak o tada demişti siz bilirsiniz yine
yigit_Efe03 Sevimli2 benim oglum da sade yogurt yemeyi sevmiyordu elma armut muz pureleri koyuyordm sonradan kendi si alisti artik sade yogurt yedirebiliyorum
Nefessss Sevimli2 bişey sorucam yoğurdu her gün yeni mi mayalıyor sunuz? Öyleyse hergün süt mü alıyor aunuz nasıl oluyor çok zor olcak bu ek gıda galiba
Zezeumi Sevimli2 bize de doktorumuz başlattı daha 2 gün oluyor şöyle bir menü oluşturdu ilk hafta sabahları sebze püresi veya pirinç unu muhallebi pirinç unu bir tatlı kaşığına yarım çay bardağı su biraz da pekmez yarım çay kasığı kadar ara öğün meyve püresi ve ya suyu ve yoğurt akşam sebze yemekleri ıspanak kabak falan ama ek gıdadan önce emzirme dedi. Sonra emzir dedi
Bebegimcanim balonjoje burdan fotoğraf gönderir misiniz Hızlıresim adresine girip link atarak ben mail şifremi kaybettiğim için ne sosyal medya kullanabiliyorum ne instagram
Sevimli2 Bende taraftar değilim kızlar şade veririm tekrar ama kaşık ağzına değdikçe sıkıyor listeyi paylaşırsan çok sevinirim dua ederim
DenizSerap Açıkcası 5 aylık oğluma muhallebi yapmayı istiyordum ama erken olduğunu düşünüyorum siz ne zaman başladınız? irmik ya da pirinç unu için biraz Erken gibi geldi 🤔
yigit_Efe03 DenizSerap pirinc unu verebilirsinz irmigi ben 7 aylikken baslamistim ama istersniz 6 .ayini belkleyin
Babybaby45 Bebegimcanim mesela yarın 1-2 çay kaşığı yoğurt ver ve 3 gün başka değişik birşey verme Sadece emzir gözlemle vücudnu poposnda pişik yüzünde vücudnda döküntü alerjık bir reaksiyon varmı ona bak baktn birşey olmadı devam edeblrsn alerji yapmıyor demektr yoğurt günde bir öğün yarım kasennde yarısı olark başlayablrsn vermeye 2-3 hafta sonra miltar arttrsn verirken diğer dedgm besinlerdede aynı kuralı uygula dene
Babybaby45 Bebegimcanim mesela yarın 1-2 çay kaşığı yoğurt ver ve 3 gün başka değişik birşey verme Sadece emzir gözlemle vücudnu poposnda pişik yüzünde vücudnda döküntü alerjık bir reaksiyon varmı ona bak baktn birşey olmadı devam edeblrsn alerji yapmıyor demektr yoğurt günde bir öğün yarım kasennde yarısı olark başlayablrsn vermeye 2-3 hafta sonra miltar arttrsn verirken diğer dedgm besinlerdede aynı kuralı uygula dene
Gizemalix1 Bebegimcanim canım kakasinda anormallik yeşil gibi ama bunu ilk gün değilde ne verdiysen 3 gün takip et eğer devam ediyorsa doktoruna Danış yada vücudunda kızarıklık yani bebeginde olmayan biseyin bı anda belirgenlesmesi diyelim
balonjoje Bebegimcanim [url=https://hizliresim.com/zyQOa7][img]https://i.hizliresim.com/zyQOa7.jpg[/img][/url]