leyligul Kızlar kızımın ek gidaya geçmesine az kaldı mama sandalyesi araştırıyorum.Kiwi koala çok hoşuma gitti özellik olarakta ama bilemedim sizce ile antilop gibi modeller istemiyorum önerebileceğiniz rahat kullanışlı modeller var mı
leyligul cakebabe Onları da gördüm renkleri de çok güzel ama benim aklım Kiwi koala da kaldım sanırım onu alacağım ya 😂
maviimavii queen352 Ben kullanıyorum nerdeyse 4 yıl oldu değiştimi bilmiyorum özellikleri şimdi 2. Bebeğime kullanıyorum Yükseklik ayarı önündeki masasının çıkması arkaya yaslanması çok güzel ayağını koyması için desteğide var sarkıtmıyo bebek ayaklarını
leyligul queen352 evet aldım memnunum sadece tekerleri var ama taşıması saçma yani tekerler yanlış tarafa takılmış bence o yüzden biryerdeb bir yere götürürken eşime taşıtıyorum
smileylaylom Bende elele mama sandalyesi var oğlum sevdi oturuyor bi de altına mama tut aldım attıklarının bi kısmını tutsun diye 🤣🤣
queen352 ayhat bebeğiniz kaç aylık acaba bebek büyüdükçe orada tutması zor oluyor diyorlar sallanıyor vs. Doğrumu🙄🙄
ayhat queen352 8 aylık ama şuan duruyor ayağa kalkmaya falan çalışıyor sarkıtıyor kendini ama bişey olmadı. zaten benim bebeğim mama sandalyesi sevmiyor. yemek yedirirken bile oturmuyor. sürekli ayakta yerde bişeylere dokunmak istiyor. pturmayı seven bebekse bir şey olmaz diye düşünüyorum. temizliği falan çok kolay .
queen352 ayhat Benimki hiç sevmiyor oturmayı, aşırı hareketli yoksa ikea alacaktım hiç bakmadan başka ürüne. ondan arayışa girdim tekrar :(