Minnokkunannesi Bir haftadır kalbim sıkışıyor ağrıyor koluma vuruyor çok telaşlanıyorum tabi. Acile gittim EKG ve kan sonucun normal çıktı. Randevuda aldım devam edince ama kardiyoloji yerine kalp damardan almışım doktor bakmadı malesef 😢 yaşayan var mı
Pnrg Minnokkunannesi gecmis olsun. Bir an once kalp doktoruna gidin tabi ama anlattiklariniz ayni zamanda gaz sıkışması sonucunda da olabiliyor. Kalbe sanci girer ve kola vurabilir onun da agrisi veya bir anda cok yemek yiyip midenizi sıkıştırdiginiz zaman da olur. Mide kalbe baski yapabilir bu secenekleri de unutmayin diye yazmak istedim 🌸
VII-Kleopatra Minnokkunannesi gaz olabilir benim kaynanamda da var ve panik atak. Tutuyor kendine ambulans çagırıyor O derece
garfield_ Minnokkunannesi ya belki alakasız ama bende de vardı boyun düzleşmesi çıktı ilerlemiş baya hani kalp krizi geçiyorum sanıyordum onun dışında sabahları yorgun uyanıyorum baş ağrısı omuz sırt ağrıları filan da vardı ayakta çok durunca yorulduğum günleri gece uykuda kollarımda uyuşma vardı zor açılıyordu sinir sıkışması var sandım filan qma boyun düzleşmesi imiş
flowerssss VII-Kleopatra muayene olmakta fayda var yüksek ihtimalle gaz sancısı ya da panik atakta olabilir son zamanlarda o kadar çok yaşanıyor ki burda da çok fazla yazan var endişelenmeyin
hepbahar123 garfield_ aa şu an beni tarif ettin ben hatta boyun ve bl fıtıği var sanırım dedim sinir sikışmasi da var galiba diyordum kolum da uyuşuyordu bazen tutamıyordum bir şey . Ağrılarim da çoktu mr a girdim fıtık yok dedi ama boynundan aşağıya beline yakın düzleşme var dedi . Size ne verdi ilaçlsr yazdı hareket verdi bana
garfield_ Minnokkunannesi benim boyun düzleşmesi ama seninki farklı olabilir hani muayene ol kalp değilde başka bişey olabilir
garfield_ hepbahar123 hareketleri mutlaka yap bana bide fizik tedavi verdi 15 gün düzenli gittim orda verilen egzersizler daha güzel işe yarıyor fizik bitincede devam edecek egzersizlere oradaki kasları güçlendiriyor ekstradan bide ortopedik yastık aldım şimdi daha iyiyim şükür banada bissürü tahlil yapıldı fibromiyalji filan dendi romatolojiye yönlendirdiler hematoloji kanlarımı genetiği filan gönderdi sonuçlar uzun sürdü ama herşey temiz geldi şükür romatolojiden mr çekildi boyun düzleşmesi bu dediklerimi yapınca rahatladım da ftr ye gidin sizde
Umutunannesi_ garfield_ merhaba ortopedik yastığı internet üzerinden mi aldınız nasıl birşey bende alacağım ama hangisi iyi yada iyi gelir bilmiyorum
hepbahar123 garfield_ ya çok geçmiş olsun ama beni fiziğe göndermedi neden acaba kağıt verdi ordaki hareketleri yap dedi. Ilaçlar gazdı ama sürekli kullanma dedi ara ara kullan dedi
garfield_ Umutunannesi_ merhaba medikalden almıştım ben oğlumda bebek yastığı aldım trendyoldan viskotex marka çok memnunum güzel kullanışlı
minikmucizemaak Minnokkunannesi Ben panik atak hastasıyım. Aynı sorunlar bende de var daha önce oluyordu yaklaşık 4 senedir falan yoktu tekrarladı. Ama ben bildiğiniz krize giriyorum yani 2-3 saat kendimi sakinleştirmeye uğraşıyorum
Burakgul1 Minnokkunannesi bendede vardı aynı dedikleriniz 1 haftadır sürekli acildeydim kalpli alakası yok canım en son bir doktorlar görüştüm kas agrısı fibromiyalji dedi o çok agrı yaparmış ilaç verdi geçti çok şükür
Burakgul1 Minnokkunannesi kalple ve göğüslere görüştüm birüsürü tahlil yapıldı birşey çıkmayınca kas agrısı fibromiyalji dediler