kbra2723 Annem benden gizli 2 defa kızımın gözüne havuç suyu sıkmış !!!aşırı sinirlendim bir şeyde diyemiyorum nedeni gözlü renkli olsun diye Allahım ya bu aklıda teyzem sunmuş .Doktora sordum kızarıklık olacak mı takip et dedi .offf offfff
Elfgrn kbra2723 diyemiyorum diye bir şey yok diyeceksin mecbursun gözleriyle alakalı bir sağlık sorunu olsa ne olacak faydası olacak mı
ertugrul509_ kbra2723 neden bişey demiyorsunuz çocuğun gözüne Allah muhafaza bişey olsa sonra çok kızarsınız kendinize keşke deseydim diye bide yararlı bi amaç bile yok sonradan renk mi değişir 🤦♀️🤦♀️
AlparslanMom61_ kbra2723 neden bişey diyemiyorsunuz? Böyle bişeyi kaynananız yapsa kıyameti koparırsınız. Kendi çocuğunuzla ilgili kararları siz verin ne anneniz ne babanız ne zahmet sizin adınıza kararlar verip uygulamasınlar
3kedili2bebekli kbra2723 yalnız bırakmayın kucağına bile vermeyin aman sen bir yerlerine bir şey sıkmaya bayiliyorsun benim kararlarıma saygı duymuyorsun falan deyin doktorun da öyle dediğini demeseydiniz keşke hemen getir kör olur falan dedi deyip firlasaydiniz evden çocukla
Elfgrn kbra2723 Bence tekrar ederse tepkini daha çok büyük göster çünkü gerçekten sıkıntılı bir durum Tamam belki bir ihtimal bir şey olmayabilir ama oladabilir. Bazen büyükler tatlı dilden anlamıyor o yüzden sert dil ile konuşmak Tek çare oluyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kbra2723 başkası yapsa çok fena yapmıştım Evet annen değil de Kaynanan yapmış olsaydı çok fena yapardın🙄 siz bir şey yapmayıp diyemediğiniz sürece devamı gelir
oylesinebiri__ kbra2723 başkası yapsa Başkası dediğiniz anneniz sizde artık bi birey eş ve annesiniz neden kızamıyorsunuz bu sizin hakkınız