oglumunannesiyim_- Kizlar trendyoldan alışveriş yaptım 4 gün oldu hala kargoya verilmemiş ve soru sordum bana üründen haberleri yokmuş gibi davrandılar sizce ürünüm glmeyecek mi param boşa mı gitti
forumgurmesi oglumunannesiyim_- başka satıcıya yazmışsınızdır yanlışla. Doğru satıcıya yazdığınızda emin olun. Trendyolda ürün gelmese bile kayıt oluşturursunuz ücretiniz geri yatar mağdur olmazsınız merak etmeyin.
maygirl oglumunannesiyim_- kargoya verilmediyse sipraisne girin ürunu iptal et var iptal.edin paraniz kartiniza iade edilir.ha urun size gelincede iade olusturablirsiniz.saticiya ulasinca iade edilir paraniz 10 is gunu icnde.trednyoldan aldgniz hic bsey bosa gtmez.zatrn aliswrriste paraniz hep guwencede fatirasi ile brlikte hic bseyi kaybetmeden gonderirseniz bsey olmaz.gelmeden oncede iptal edeblirsniz ama kargoya verilince yapmayin teslim alimca yapablorsniz bu islemi.
gg3848 oglumunannesiyim_- trendyolda sorun yaşamazsınız ben bir kere parfüm almıştım adres karışıklığın çok geç teslim aldım ve ürün sahte çıktı iade süresi geçmişti buna rağmen iadeyi yaptılar ve param hesabıma yattı
oglumunannesiyim_- forumgurmesi tabiki doğru satıcıya sordum bakalım iki gün daha bekliyecez verilmezse dediğiniz gibi yaparım artık
forumgurmesi oglumunannesiyim_- ne cevap verdiler size? Sipariş detaylarına hangi gün kargoya teslim edileceği yazıyor?
prensesveannesi1 oglumunannesiyim_- bazen geç veriliyor ablam almıştı 14 gün sonra kargoya verdiler canım
oglumunannesiyim_- forumgurmesi şimdi cevap verdiler ilgilenicez akşam saat 6 da siparişler kargoya veriliyor dendi bakalım görecez
forumgurmesi oglumunannesiyim_- evet kargoya verilmeden iptal de edebilirsiniz. Geçen bende aldım kargoyu çok geciktirdiler anında iptal ediyorsunuz paranız hemen banka hesabınıza geçiyor.
oglumunannesiyim_- Ürünü şimdilik iptal etmiyecem istiyorum çünkü güzel ürün bekliyecez bakalım yarın öbür güne kadar hala verilmemisse iptal edicem
kalu oglumunannesiyim_- yoğunluktan dolayı galan aksamış olabilir siz normal satıcıyamı yazdınız yoksa Trendyol asistanamı para yada ürün asla kalmaz yani ben senelerdir alışveriş yaparım hiç öyle bişey yaşamadım direk iadede edebilirsiniz şuan para direk hesabınıza yatar
1prensessannesi oglumunannesiyim_- bazı markalar geç ürün çıkarıyor. Gelmezse ürün iptal edersiniz paranız geri yatar