cLearQueen Neler veriyosunuz? Sebze corbası tarhana meyveli irmikli karisimlar falan veriyorum ben. Tahıl corbalarına makarnaya falan ne zaman geceyim acaba??
momas cLearQueen makarna falan vermeden önce pankek ver çiğnemeyi öğrensin 7. Aya girince verirsin öyle başlarsın tahıllar da 8. Ayda başlıyor mercimek vs
[silindi] cLearQueen ayy bizim bebekler arasında tam bir ay varmış 👶🏻 tarhana nerden temin ettiniz ya da ev yapımı mı acaba? Kv evde yaptı ama emin olamadım veriyim mi diye
adasmummy cLearQueen patates yemeği yaptım dün jdjdjdjd salça yerine domates rendesi kullandım yemek yaptım ezdim püre gibi de yemedi 😂
cLearQueen momas vereyim kız yolla bi pankek tarifi. Ama yumurta ve süt ürünü tüketmiyoruz alerji kaynaklı
balmelinam Doktorumuzun verdigi cok guzel aciklayici ek besin icin bilgiler iceren 4 fotograf var elimde ama buraya nasil yukleniyor bilmiyorum😞
momas cLearQueen tabiikii Yarım muz ya da elma 1 yemek kaşığı tam buğday unu Bir pinçik karbonat Çarım çay bardağı su🌸🌸
adasmummy balmelinam 1 yaşına kadar salça da kullanılmamalıdır yazıyo da salçasız yemek nasıl yapcaz ilerleyen aylarda mesela 😂
balmelinam Medikalpark hastanesinde cok sevdigim bi hocamin notlari ek gida icin umarim faydali olur size de 🤗 saglikla buyusun bebisler 🥰
momas cLearQueen bende ogden aldım ama ben bile sevmedim oğlumda içmedi sanırım biz tarhanacı değiliz😂