buseg16 Kızlar beşik almak istiyorum duyduğuma göre anne yanı oyun parkı beşik sallanmıyormuş sallansa da hafif sallanıyormuş doğru mu kullananlar yardımcı olur musunuz?
pantenkelebek buseg16 altında aparatı var sallanıyor istemezsende cikartirsin gayette güzel sallanıyor
amazontuba buseg16 bende kraftın anne yanı park beşiği vardı sallanıyodu. Yatağın eni geniş olduğu için aşırı bi sallanma manasız olur olması gerektiği kadar sallanıyor ayakları kapatınca da sallanma özelliği kapanıyo zaten
patlakprezervatif buseg16 ben sallansın istemediğim için o ayakları kurmadım. Fakat kurmadığım halde sallayabiliyorum kursam daha güzel sallanırdı diye düşünüyorum
goldengate buseg16 hicde guzel sallanmiyor sacma sapan bir sallama stili var isine yaramayacak durumda. Aldigima pismanim kullanmiyorum kenarda duruyor baska besik aldim onu kullaniyorum ve bayada yer kapliyor park yatak
buseg16 pantenkelebek ne kadar bir sallanması var peki ben kızımı beşiğinde de ayakta da sallayarak uyutuyorum bazen yerine göre hızlı sallıyorum hızlı sallanma özelliği var mı
buseg16 amazontuba olması gerektiği kadar ne kadar mesela ben kızımı sallayarak uyutuyorum bazen hızlı sallıyorum hızlı sallanıyor mu
pantenkelebek buseg16 siz elektirikli bişey mi arıyorsunuz acaba hızlı sallanma özelliği var mı demişsiniz. Park besiklerde kendiniz sallıyorsunuz kolunuza kuvvet yani 😂 ne kadar hızlı sallamak isterseniz o kadar sallarsınız
amazontuba buseg16 elinizle hızı ayarlayacağınıza göre bence gayet yeterli bebek için. Videoları oluyobazı park beşiklerin youtube da bakın bence ona göre model e karar verin
buseg16 pantenkelebek elektrikli bişey aramıyorum ben istediğim şekilde hızlı ya da yavaş sallayabilir miyim yani