hilalturkmenel Tadımlara başladık bir süredir, bazı günler dışarı çıkmamız gerekiyor tam yedirdiğim saatler aralığında. Akşam da döndüğümüzde artık geç olmuş, uykusu gelmiş oluyor. Erkenden dışarı çıkmanız gerektiğinde neler yapıyorsunuz ?
3kedili2bebekli hilalturkmenel sabah yaptırın veya yanınıza alın eğer yanınızda tasinmayacak bir şeyse yogurt alın yanınıza yada dışardan kolay ezilir bir meyve alın gaz geliyor bunu bulması kolay evden çıkarken bir bıçak alip şeftali doğrar verirdim yani illa o gün bir şey yesin ki alışkanlık haline gelsin
clearqueen hilalturkmenel yanina alabilirsin yada daha erken verebilirsin cikmadan. Uzun surmez zaten tadım sonucta 2 kasik yese bile yeter
hilalturkmenel Kitsu daha yeni bakmaya fırsatım oldu kusura bakmayın. Net 5 aylıkken doktorumuz başlayabilirsiniz dedi ama biz daha önce bişeyler yerken falan çok abartmayacak şekilde tattırıyorduk yaklaşık 4 buçuk aylıkken
pogacayanaginannesi 3kedili2bebekli bişey sorcam benim dolapta donmuş inek sütüm var onu çözdürüp yoğurt yapabilir miyim
3kedili2bebekli pogacayanaginannesi merhaba ben bu şekilde daha önce yaptım kaynanam köyden kendi ineginin sütünü getiriyordu amaa ne kadar sağlıklı ne kadar doğru bilemem
ekimannesi11 pogacayanaginannesi oluyor canım benim annemde gönderiyor bize ve çoğu zaman dondurucusunda bulundurur biri misafirliğe gitse verir onlara yani oluyor