dogadan01 Herşeyimizi satarsak 1.5 trilyon toplayabiliyoruz. Ev 3 milyon. 1.5 milyon kredi bize verirler mi? Eşimde bende çalışıyoruz. Eşim memur ben özel sektörde çalışıyorum. Şuan için ödediğimiz kredi vs yok
MamaUygarVibes dogadan01 maaşınız ile aylık kredi tutarının ne kadarını ödeyebiliyorsunuz peki? Bir de ekspertiz raporuda önemli diye biliyorum o alacağınız eve ne kadar değer biçerse ona göre kredi tutarınız belirleniyor.
tostperisi dogadan01 eve de bağlı ne kadar çekmenize müsade ediyorlar, ne kadardan gösterdiler yani evi. Mesela biz alırken evi 200 bine aldık ama 140 gösterdiği için müteahhit o kadar verdi banka
1prensessannesi dogadan01 Ev 5 yılı geçiyorsa istediğiniz kadar çıkar 5 yıldan önce ise yaşı cikmayabilir limit koyuyorlar ama bu bankadan kaynaklı değil evle ve evi satan mutahitle alakalı bir durum.
pinaraks Genelde bankalar evin %70 ine kadar kredi veriyor diye biliyorum rakamdan emin değilim ama bence çıkar. Tabi bu sizin kredi notunuzlada alakalı
S_x_w dogadan01 kredibilitenize bağlı..Ama verseler bir o kadarda geri ödemesi için isterler..geçen sene 7 milyona 7 milyona yakın katılım payı istemişti bir katılım bankası 😅 eşim de bir ev kendime bir evde bankaya mı alacağım diyip vazgeçmişti
Mavigokyuzu dogadan01 banka avukatı olarak bildiriyorum Şu an en fazla kullandirim yapan akbank o da evin ekspertiz değerinin yüzde 50 si değerinde kredi kullandirimi yapıyor. Evin ekspertiz 3 mio çıkarsa 1.5 mio kredi ödemesi ( hane geliri ve diger odeme kosulları esas alınarak) kullandirim yapılabilir. Ancak konut kredisi kullandirim ekspertiz raporlarında evlerin değerleri düşük tespit ediliyor. Kamu bankalarında kullandirim sınırı var genel olarak. Limit olarak kamu bankalarından 1.5 mi o zor 3 mioluk ev için
Uraztos dogadan01 kredi notu ve maaş bodronuza bakılıyor bize çıkmadı mesela aylık 52k ödemesi vardı, gerçi iyi ki de çıkmamış 😅 Allah gönlünüze göre versin 💖
dogadan01 Arkadaşlar toplu cevap vereyim ikimizin maaşı toplam 95 bin, Ek gelirimiz yok. Kredi borcumuz yok. Ancak ev kiraları feci yüksek bu yıl 35 bin yapar gibi. Kamu bankalarından çekmeyi planlıyoruz ama verirler mi bilmiyoruz
defne3 dogadan01 biz bugün çektik evin değeri 1600 ekspertiz raporu 1575 çıkarmış o miktara kadar çekilebilir dedi maaş bordrosu önemli biz 400 çektik
tkut dogadan01 2,75 di evin değerine ekspertiz 2600 dedi banka bize 1300 kredi verdi 2+1 3. Katta Antalya da daire uyguna denk geldi bize 10 yıllık bina