Gzm88 Kızlar ben yasmin kullandım . adet gecikti 10 gün doktora gittim gebelik yok bir sorun yok gelir adetin dedi şuan 1 ay geçikti ve gelmedi sizce bu durumu yaşayan var mı veya sağlıkçılar yorum yapabilir mi?
Aerith Gzm88 sağlıkçı değilim ama evlenmeden önce yasmin kullanmaya başlamıştım. Evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım. Üstelik her gün aynı saatte kullanıyordum. Kötülemek için söylemiyorum ama bir test daha yaptırın isterseniz.
Gzm88 Aerith işte ben ilk defa böyle bişeyle karşılaştım normalde daha önce doğum kontrol hapı kullandım ama geçte olsa geliyordu adetim 1 aydan bahsediyorum 1 ay oldu ya
Aerith Gzm88 tekrar bir test yaptınız mı ? Benim de erken yaptığım testte çıkmamıştı hatta ultrasonda bile görüşmemişti. Gerçi ben kan testi yaptırmadım. 1 ay sonraki idrar testinde çıkmıştı hamile olduğum.
Gzm88 Aerith kız beni korkutma ben idrar testi yaptım2 gün önce çıkmadı negatif yani ultrasonda da çıkmamıştı kan tahlili vermedim ama adetim yok şuanda gelmedi
Gzm88 Aerith şimdi adetim niye gelmiyor onu bilmiyorum doktor bir sorun yok dedi bana sağlık konusunda işkillendim şimdi
Sehercomak1301 Bende yasmin doğum kontrol hapı kullanıyordum adetim olması gereken tarihden 2-3 ay geç oluyordu hep doktorum hapı bırakmamı söyledi hapı bıraktıktan sonra adet döngüm normale dönmüştü