Duygu_52AK Kızlar pazar günü arkadaşım bize gelcek oturmaya çocuğu falan yok bekar ne hazırlasam bilemedim ya fikrinize ihtiyacım var tatlı tuzlu neler olabilir
merve2255 Duygu_52AK kısır yada mercimek köfte Rus salatası yada şehriye salatası Sarma Patates topları olabilir Islak kek Yada ağlayan pasta Yanına tatlı tuzlu kurabiye alabilirsin Çaya geliyorsa bunlardan 3-4 çeşit yap tabağa servis et güzel olur
elisa2705 Duygu_52AK Biz genel olarak kahve içeriz yanına birseyler hazırlarım büsküvili toplar oluyor pratik onlardan yaparım hem lezzetli hem görseli güzel yanına çerez cips abur cubur tabağı yaparım çekirdek mis 🤌🏻
endoplazmikretikulumiste Duygu_52AK lorlu börek cheesecake 2 meze varsa yaprak sarma yoksa kuru patlıcan dolma patates salatası yada kısır dereotu poğaça yeter işte
yavruaslanlar benimde pazar gelcek yarın aksamdan kurabiye mantar ve tuzlu kurabiye yapıcam birde kek cırpıcammm yanına kuruyemiş kuru meyve az da sucuklu kasarlı milföy yapıcam tamamdır
Duygu_52AK yavruaslanlar ne güzel aslında bende kurabiye işini şimdiden halletsem iyi olur buzluğa atardım kolaylık olur
merve2255 Duygu_52AK çayın yanında bunlardan bi kaç çeşit yap Çaydan sonra bi Türk kahvesi yanına lokum al Çok güzel olur
byzyldz Duygu_52AK böreği milföyden yap kurabiyeyi hazır al geriye bi sufle bi salata tamamdırr djdjdj çocuklu olunca artık her şeyin pratiğiii
Duygu_52AK elisa2705 sadece çay atıştırmalık ayıp olur diye düşünüyorum ben genelde ona gidince oda en az 3 çeşit falan yapıyor çünkü
elisa2705 Duygu_52AK ona gidince oda en az 3 çeşit falan yapıyor çünkü Karşılıklı nasıl alıştıysanız bu durum o zaman yapmanız gerekiyor Tabikide