parla__ 10 aylık bebeğimle yazın gidebileceğim deniz tatil yeri neresi olabilir. Denize yürüme mesafesi olsun ve bir iki gezip görebileceğiniz yakın yerler olsun ve uygun fiyatlı bakıyorum. Bır haftalık gibi. Fikirlerinize ihtiyacım var.
momas parla__ 1 hafta uygun fiyatlı çok zor yani herşey dahil gitmeniz lazım 3 kişi için 70-80 bini gözden çıkarmanız gerek
parla__ Apart olabilir, ev olabilir yada bölge çok güzeldir pek bilinen yer değildir uygun olabilir,bilen çıkabilir diye düşündüm bakalım
cbaykus busrakaan18 araştırın mevkii olarak seçenek sundum size biz herşey dahil gidiyorduk denizi hoşuma gidiyordu benim genelde Marmaris seçeriz tatil bölgemizi
Mnli parla__ uygun fiyat dediniz elendim ben ama bodrum milas ve boğaziçi köyü tarafları bodruma marmarise göre bir tık daha uygun oluyor oralara bakabilirsiniz
busrakaan18 cbaykus anladım mevkii olarak dediğiniz de sizin gittiğiniz önerebileceğiniz yer var mı apart tarzı mı her şey dahil mi diye ondan sordum teşekkür ederim
Yazmelegi_ parla__ biz geçen sene kızım 10 aylıkken mugla ya club selen hotele gittik marmaris icmelerde fiyatı da uygundu. Denize yakındı çok hoştu bizim icin. Hersey dahildi 3 gece 9500 vermiştik şimdi de haziran ayı için bakıyoruz bayram tatiline 3 gece 14 diyorlar
edadeniz35 Sarımsaklı ufak pek gösterişli bi yer değil ama biz çok seviyoruz her yaz gidiyoruz ayvalığa
momas cLearQueen 70-80 e sezonda bulamaz bulsa da kötü olur yani kalite düşer o yüzden 100 ü gözden çıkarmak lazım hani güzel yemeli içmeli bi yer olsun bi de 1 hafta olunca fiyatlar uçuyor genelde 4 gece 5 gün gidiyor millet
alexab cLearQueen valla uygunsa uygun 😃 belek mi yazayım şimdi orası kum bir hafta 400 den aşağı çıkamaz belekten
cLearQueen alexab kotu bisey demedim ki. Cocuklar kumla oynamayi sever alanyada biz bile ayakkabisiz zor girmistik denize. Belek yerine side yazabilirdin mesela.