Prensesimlina Merhaba anneler kızıma oda yapacağım instagramda karşıma çok uyguna mobilyalar çıkıyor alıp memnun olan var mı sağlamlığı konusunda?
ttonfire Prensesimlina meltem mobilyaya bakabilirsiniz çilekten çok daha kaliteli. %100 mdf kullanıyorlar. Fiyat olarak da daha uygun.
Prensesimlina aysgll1 teşekkür ederim hemen bakayım dolap taşınmayı falan kaldırabilir mi acaba tayinciyiz biz yani tekrar sökülüp takılabilir mi ki
mamylatte Prensesimlina ben instegramdan gördüğüm ucuz mağazalara gidip bakmıştım adana da felan vardı. Ama görğnce anladım evet kullanılabilir hafif ve çok sağlam değil. Normalde elbise dolabı ağır olur kalkmaz mesela ama onlar öyle değildi çeksen gelecek gibiydi kapakları felan inceydş
aysgll1 Prensesimlina yani pek bilgim yok. Kapakları mdf, geri kalan kısımlar sunta ama şu ana kadar sıkıntı yaşamadık
mamylatte Prensesimlina rica ederim bu arada beşik düşünmüyorsanız kelebek istikbal gibi mağazaların genç odaları da bebek odası olarak kullanılabiliyor ben kelebek ten aldım dolabı
ozcan39 Prensesimlina Onun yerine koçtaş, ikea gibi mağazalardan baksanız olmaz mı? Ben dolabı koçtaştan aldım çok uyguna, hem de çok sağlam. Taşınmaya da uygun
Prensesimlina ozcan39 pahalı olur diye düşünmedim baksam iyi olur aslında o sayfalarda hem göze hem cebe hitap edince merak ettim açıkçası
eymenku Rabi mobilyadan aldım Trendyoldan ben dolabı fiyat Olarak öyle çok araştırma içine girmedim arkadaş tavsiyesiyle aldım ön kapaklar MDF kalan kısım sunta ama kaliteli ağır tavsiye edebilirim dolap sifonyer falan var beşik var mı bilmiyorum ama
Prensesimlina mamylatte kelebeğe az önce baktım 3 kapaklı dolap çalışma masası ve karyolası 15 bin gibi bir fiyat ama pek hoşuma gitmedi internet sayfasında 2 tane çocuk odası çıkıyor bir bu söylediğim diğeri de 58 bin tl
Mnli Prensesimlina almiladan aldım oğluma çok memnunum kızıma da daha yeni aldım dün 23 nisan indirimi uyguladılar bütçenizi bilmem ama kalitesine göre uygun oldu bize