Ademinee Kızım 2000 gr doğdu şuan 11 aylık ve 7600 gr herkes bir yaşından sonra kilo alır diyor ama benim bildiğim 1 ve 2 yas arası kilo alımı çok az olur.. dedikleri gibi olur mu kızım 1 yaşından sonra kilo alır mi
KumsalPoyraz Ademinee yok malesef benim ikizlerim 1 yaşında 10buçuk kiloydu şimdi 17 aylıklar 12 oldular ilk yıl ki gibi alınmıyor ama önemli olan yaşına geldiğinde doğum kilosunu 3e katlamaları diye biliyorum
Ademinee 2Prens_annesi_ yaa çok üzülüyorum 1 yas olduğunda ancak 8 kilo olur hep zayıf mi kalacak boyle
2Prens_annesi_ Ademinee benim büyük oglum dogdu dogalı zayıf ve iştahı dogru düzgün yok kucük oglumda aksine toplu dogdugundan beri yemesi de guzel dicek o ki her cocuk farklı canm büyük oglum4 yasnda küçük oglumda 13 bucuk aylık
[silindi] Ademinee benim oğlumda 33 haftalık doğdu hastaneden çıkdığımızda 1.800 ile çıktık şuan 8 ay 17 günlük
Ikrazumra19 Ademinee kac hafta gerideydi acaba bende 2. Hamileligim ve 1 hafta kadar geriden geliyor en basindan beri korkuyorum acikcasi
zeytinlikek Ikrazumra19 bizimki 15 gün geriden geliyordu 6. Aydan sonra kilo almaya başladı 37 haftalıkken doğum yapmam gerekti, 3020 gr doğdu
Gunesinannesii Ademinee canım benim kızımın doğum kilosu 3300 şuan 11 aylık kilosu 8200 boyu 75 cm kilomuz hep geriden geldi hiç sanmıyorum 1 yaşından sonra alacağını ama gorumcemin oğlu da çok zayıftı 1 yaşından sonra herşeyi yemeye başladı baya bir kilo almıştı ama şimdi iki yaşında yine zayıfladı 🙁
Deletedmom78654 1 yaşından sonra daha da hareketleniyorlar yürüme falan o yüzden daha az alacaklar sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil