Gokturkmom Mercimek köfte Şehriye salatası Peynirli börek Revani Yanına yakışacak fikirlerinize talibim🌸🫶🏻
Kk41 Gokturkmom revani yerine sütlü hafif tatlılar olabilir . Börek şehriye salatası hamur hamur olmasın hepsi
Dmt-01 Gokturkmom yoğurtlu bişey aradı gözüm valla.Bide tatlı revani yerine sanki daha hafif bi sütlü tatlı mı olsa
nnoktaa Gokturkmom Patatesi haşla ez. İçine salatalık soy rendele. Karıştır. Borcama yay. Üstüne. Çırpılmış yoğurt dök. Üstüne de pul biber yak dök. Aşırı fresh bi salata
twobabymom_ Gokturkmom şehriye salatası yerine yoğurtlu bir şey olabilir mi diye düşündüm veyahut direk makarna salatası Kuru dolma veya yaprak sarma olabilir Revani yerine de sütlü magnolya veya spoonful olabilir cuplarda veya kadayıfı muhallebi filan
selamunkavlen Gokturkmom etimek salatası var bir gün önceden yapılıyor etimek üstüne köz patlıcan biber salatası yapıp üstüne sarımsaklı yoğurt dökülüyor ben çok sevmedim ama sevini çok tabakta da güzel duruyor üzerine cevizli yağ yakıp servis ediyorum .