Gencanne19 Ayy Allahımmm bu kadar mı dikkatsizlik olur haberi izlediniz mi ? https://imgyukle.com/i/nsKXpb
Balyanakannes3666 Gencanne19 Yanlışlık falan değil ya iblisin biri doğurmuş atmış evde doğum yapmış zaten allah bildiği gibi yapsın
Gencanne19 hankardeslerr ay nefesini kontrol ederken böyle birşey nasıl olabiliyor diye düşünüyorum yaa 😥
Prensinannesii06 Gencanne19 yanlışlıkla bebeği çöpe atmışlar bebek bu bildiğimiz kanlı canlı bebek oyuncak mı yanlışlıkla çöpe atıyorlar allahım bu bilerek yapılmış bir şey bence insan bebeğini yanlışlıkla çöpe nasıl atar ihtimal vermiyorum ama oldu da attın eee hiç mi farketmedin iki üç adım sonra şoklardayım 🤦🏻♀️
Balyanakannes3666 Gencanne19 Aa gerçekten mi 😮 Haberde hemşire diyodu ama evde doğum olmuş kordonu duruyo diye
Cren Gencanne19 hayır yeni doğmuş daha göbeğine bile evdeki mandallardan takmış kocaman kocaman kıyafetleri giydirip koymuş çöp poşetine kanım donduu aklımdan gitmiyor
mikkonunannesi- Bebeği atanlar çöp poşetine bağlamış tıp gibi atmışlar ağlamayın bebek nasıl anlaşılsın, direk dökmüşler