Oglanannesi
[bilinmeyen] evet geciyor ben surekli emziriyorum hic biberon vermedm belkide omdam gecti
Zeykemk26
Meme reddi ne demek ne zaman oluyor
deletedmom4842
Zeykemk26 Herkeste olacak diye bir şey yok ben yaşamadım bu durumu
Burcutuna
Bende 1 aydır uğraşıyorum mağlesef herşeyi denedim birtek demin burdan bir arkadaş silikon beslenme sondasını önermiş onu deneyeceğim bakalım 😢
Burcakmstftmr
[bilinmeyen] çok şükür geçti 1 ayda bizimki 3 aylıkken başladı uyku arasında emzikle kandırarak besledim yoksa almıyordu 4. Ayını doldurdu bitti şükür artık kendi alıyor
Ali_doruk
[bilinmeyen] slm bızımkıde 3 ay25 günlük yaklasık 15 gündür meme reddı.uyutup emzırıyorum mama verıyomusun pekı.
Dorukannesi
[bilinmeyen] valla benimkide emmiyordu zorla verdim agzina artik aliyor bakalim ama bazende almiyor zorlamiyorum
Dorukannesi
[bilinmeyen] suan 5 aylik 4 aylikken gitmisti agirlasti iyice kilo alimida iyi once kendimi sonra bebegi tartiyorum.
ilknurcelik
[bilinmeyen] biz 6 aylık olacaz 3 gün sonra. 1,5 aydır gece 2 saatte bir emiyor uyku sarhoşu emiyor ayıkken emmiyor. Ama ben aç kalmasına dayanamayıp kaşık maması veriyorum gündüz 2 kez o yüzden de çok acıkıp emmiyor ama napiyim vermeyince de aç sürekli ağlıyor uyumuyor doktor iki kez 90 cc kaşık maması ver dedi
Dorukannesi
[bilinmeyen] ama bazen azalid her zaman alamazki o kadar kac kilo
EymeninnAnnesii
[bilinmeyen] merhaba benim oglum 24 gunluk, ilk birkac gunden sonra inanilmaz siddetli bir meme reddi yasadik. Bir gece acliktan aglamaktan morardi resmen cocuk ve biz mecburen mama verdik biberonla. Ben her aciktiginda bikmadan emzirmeye calistim, genelde cok agladi morardi sakinlestirip yine denedim. Bikac gundur silikon gogus ucu ile kavgasiz emiyor cok sukur. Oncesinde cok sey denedim ama problem meme ucunu kavrayamiyor olmasiymis. sebepleri arastirip tek tek deneme yapmak lazim😊
Aysegulisaa54
EymeninnAnnesii şuan mama veriyormusun benımkide 18 günlük 2gündür silikon uçla azda olsa emmeye başladı ama doyacak kadar değil sağıp vermeye devam ediyorm
Handannn
Merhaba bende bu durumu çok yaşadım kızım 1 hafta sonra 5 aylık olucak herieyi denedim eliyle beni itiyordu kesinlikle gece dışında emziremiyodum çok huysuzdu bir gün duşa beraber girdik suyla oynatıp güldüröeye çalışıyodum biraz oynaştıktan sonra gögsümü tuttu emmek istedi sonra bunu bir iki hafta sürekli yaptım ondan sonra beni emmeye başladı artık itmiyor hatta daha iştahla emiyor ben böyşe kurtuldum belki sizin işinizede yarar
Kubra34
Handannn mama veriyor muydunuz veya biberon
Handannn
Kubra34 mama verdim beni emmediği için aç kalıyodu biberonla verdim ama şuan mamayı istemiyor biberonu reddediyo
Ayvaaaaa
[bilinmeyen] canım bende birbuçuk aydır uğraşıyorum çok az artık emiyor bu sefer de sütüm azaldığından zorluk yaşıyorum. Oturup ağlıyorum 😔 bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Bende bebeğimi emzirmek ve emzirirken bakışmak istiyorum 😢
teachersrn
[bilinmeyen] geçiyor ama çok uğraştım hoplayarak gezinerek sallayarak yatakta üzerine abanarak başkasının kucağında oturtarak her şekilde emzirdim biberon vermedim ben işteyken sağdığım süt alıştırma bardağıyla verildi 4,5 aylıkken tamamen geçti şu anda 7 aylık emzirmeye devam 👍🏻
Aygunnn
[bilinmeyen] biz malesef atlamadık göğsümü her emzirmeye çalışmamda bir ağlıyor zannedersinki düşmüş o dercede emmeye emmeyede sütüm kesildiği sağdım ama tek sağmak çare olmadı.
teachersrn
[bilinmeyen] geçicek siz vazgeçmeyin her durumda teklif edin sessiz ve yalnız emzirmeye çalışın etrafa algısı açıldı dünyayı tanımaya başlıyor dikkati dağılıyor kısa süreli emmesine de takılmayın çenesi güçlendiği için öyle, doyuyordur o, stres yapmayın birlikte duş alın duşta da emzirmeye çalışın ten tene temas önemli kokunuzla hatırlatın kendinizi, bir süre sonra normale dönücektir
Deletedmom006
[bilinmeyen] 1.5 aydir nasil emziriyorsunuz peki bende yapim bari etti sana 3.5 ay o kadar emse kar😭
Umut1818
[bilinmeyen] benim ilklerde oyleydi ameliyat oldugum icin sudum yoktu cocuk saralik oldu bende mama verdim hastanede sudum daha yeni yeni geliyor ve oglum emmek istiyor aslinda onunla uyuyo eme eme ama birden bir sinir mi desem bilmiyorum ayakklari basliyor hoplamaya aglamaya ama emmemiyor oyle olunca o yuzden agliyor buda meme reddi demek mi 🤷🏻♀️ Veya sudum az o yuzden mi oyle oluyor 5 dk en fazla emiyor sonra oyle bende mama veriyorum doysun diye yoksa tum ev kalkiyor masAllahi var ses konusunda🙃
Oglanannesi
[bilinmeyen] 1 ay kadar sürdü hoplayarak ziplayarak sarkilar müzikler acarak emziriyodum