Enlsr elat hiçte ağrı acı olmuyor beni korkutmuşlardı şöyle acıyo böyle sızlıyo hiçte öyle bişey yokmuş 2 kere taktırdım hatta ilki kaymış🤣🤣 inşallah ikinciside kaymaz
Eda6714 elat 2 dakikalık bir işlem ağrı acı olmuyor ben adetim bitimine yakın gitmişti onda bile hiç acı ağrı hissetmedim
dilekbra elat Bende bugun taktırdım. Çekinerek gittim ama ağrı olmadı alttan muayenede ne hissettiysem o kadardı fazlası değil. Sonrasında hafif kanamam var sadece
ebru001 Bende taktırdım acı vs olmadı sadece takıldıktan sonra karnım adet sancısı gibi ağrı vurdu ağrı kesici içtim geçtim ilk adet ağrılı felan oluyor geciyor
ipeksiiimom elat bende agri taktırırken oldu ama çok kısa bi işlem 1 dk belki sürmemiştir. 1 gün kadar hafif ağrım oldu ve spirali hissettim ama sonrasında sıkıntı yaşamadım ben reglken taktırmıştım
mantiklianne elat Arkadaşımla birlikte gittik onda hafif bi acı olmuş öyle söyledi herkesin acı eşiği farklı ama ben de hiç öyle bir acı olmadı sadece çok rahat olmanızı tavsiye ediyorum stres yapmayın 🌸