efeannesiii Kızlar 20gündür diyetteyim. 3kilo verdim. Heryerim gidiyor ama göbek aynı malesef. Sezeryan olmuştum. Yürüyüş hafif sporda var. Gitmiyor göbeğim. Rasping dipotens yaptırıp göbekten kurtulabilen varmı 1.68 boy 66kgyum şuan
yoncaburak efeannesiii ben raspingle göbegım gitmişti g5 e de gittim ama karın cevresıne doktor pek tavsiye etmıyor kadınlarda over torsuyonu olan hasta gelmıstı bastırarak yapıldığı için yumurtalığı dönmüştü kadının ama 🫠🫠daha sonra hamılelık vs geri aldım bi daha daha da gitmedım sezeryan oldum gobegım o kadar igrenc gelıyor ki gözüme 🫠🫠gitmiyor napsam
eliffff164_ efeannesiii boyumuz aynı güncel kiloda 61 57 ye kadar düştüm o alt karın az da olsa belli ediyor kendini 47 li kişilerde gördüm sezeryan olan o uzun boya zayıf kiloya rağmen alt karın gitmiyor çaresi gerdirmek galiba Bi 5 6 kilo daha verirseniz daha az kalır ama tamamen gitmez
siyahbeyazmom efeannesiii alt karın çok inatçı yavas yavaş agirlastirin antrenmanlarınizi. Sadece karın değil tüm bölgeleri çalıştıracak egzersizler yapın
efeannesiii eliffff164_ raspinge gideyim mi sence canım uzun gitçek durumumda yok 2 seans almayı düşündüm
eliffff164_ efeannesiii benim eşim gitti hemde 14 seans hiçbir faydasını göremedik boşuna para verme sabah uyandın ya aç karnına iç Bi tarçınlı kahve lestie yap yarım saat 40 dakika 1 ay dene inan çok iyi kilo verirsin
eliffff164_ efeannesiii raspingle bizim alt karın gitmez alt karnımız sezeryandan dolayı kalıyor ben baya araştırdım tek çaresi karın gerdirme Bi 5 6 kilo verirsen baya inceliyo
3kedili2bebekli efeannesiii bir spor egitmeni eşliğinde karın egzersizi yapmazsanız o göbek gitse bile geri gelir en iyisi haftada 3 gün bir spor salonuna gitmek sizi 3 ayda toparlar
siyahbeyazmom efeannesiii Leslie biliyorum da diğerini bilmiyorum ama Leslie türü antrenmanlarla yağ yakımı zor oluyor uzun sürüyor en iyi ağırlıkla yağ yakarsınız ben bir süredir ciddi spor yapıyorum gitmeyen alt karnım 2 cm gitmiş çok şaşırdım. Mekik falanla boşuna ugrasmisim