mervee345 devamında da kullanacaksanız ve çok makyaj yapmayan biriyseniz ve yüzünüz çok problemli değilse sadece renk eşitsizliği varsa fondöten yerine bb cc vs almanızı öneririm. Mesela pure Beauty i tavsiye ederim. Bi kontür, allık, highlighter 3lü paketler var ufak boy mesela revolution. Pigmentleri efsane, az sürerseniz günlük yoğun sürerseniz gecelik mükemmel palet. Onun içindekileri mesela kontürü göz makyajına gölgelendirme, highlighterı da göz pınarına kaş altına sürebilirsiniz öyle palet almayın göz için bence çünkü ben ki aşırı makyaj yapan biriydim paletlerim olduğu gibi duruyor kontürden kalanı allıktan kalanı sürüp highlighter sürüp bırakıyorum. Bir tane elbisenize uygun göz makyajını patlatacak renk alsanız yeter farı istediğiniz marka ben yves rocher nin tekli farlarını çok beğeniyorum yine. Rimel olarak bi tavsiyem olamicak daha yenilerle tanışamadık fazla stok yapmışım bende hala açılmamış eskiler var ama mutlaka kirpik kıvrıştırıcınız olsun günlük hayatta sürmeseniz de kıvırır çıkarsınız güzel bişiii😍 Mac öneririm sürekli kullanım için. Yoksa herhangi bir şey alabilirsiniz. Kaş sabitleyiciniz mutlaka olsun nyx in güzel glue yazan ama sahtesi de var dikkat edin. Eyeliner yine nyx tavsiye ederim veya beaulis yeşil olan. Nyx pahalı diğeri ucuz bayağı. Ruj sürmeden dudağınızı kalemle çerçeveleyin mutlaka😍 ruj olarak da kalıcı olsun isterseniz maybelline superstay vinyl ink (parlak), super stay matte ink var (mat) akşama kadar çıkmaz dudağınızdan özellikle mat olan. Ama benim en sevdiğim rujum maybelline creamy olan kalıcı değil normal ruj 986 numara melted chocolate 🫠🫠🫠