1prensessannesi yazılı sınava yine de biraz çalışın. Çalışın derken çok güzel anlatan hocalar var youtube de ordan dinleyin ve soru çözün. Ehliyet Cenk hocayı öneririm bu konuda ben ona bakındım biraz paylaştığı soruları çözdüm ve 82 aldım yazılı sınavdan. Direksiyonu da babam sadece araba nasıl çalışır,kaldırılır bunları falan gösterdi biraz ama hiç 1. Vitesten başka vitese falan geçmedim. 3. Vitese kadar ve trafikte kullanmayı kursta öğrendim. İlk sınav da da geçtim çok şükür. Hocanızın verdiği her bilgiyi alın,sürekli zihninizde canlandırın ve en önemlisi sakin olun halledilemeyecek bir tarafı yok gerçekten. Kursta ki hocalar olsun başka kursun hocaları olsun,hiç araba bilmeyen acemi insanların sınav da daha başarılı olduklarını söylüyorlardı hep çünkü çok dikkat ediyorlar ne anlatırsak dinliyorlar ve uyguluyorlar derlerdi . Araç kullanmayı bilen insanlar bizim dediklerimize uymuyor kendi bildiği gibi kullanıyor ve kalıyor sınavlar da diyorlardı. O yüzden acemi oluşunuzdan korkmayın,inanın gelen insanların çoğu araç kullanmayı bilmeyerek gelip kursta öğreniyor herşeyi.