haticeaslannn Selam kızlar 4 aylık bebeğim var emziriyorum. Hamilelikti doğumdu lohusalıktı derkem saçlarım iyice yıprandı. Saçlarıma aklar düştü resmen 😔 sizce sacımı boyasam bebeğime zararı olurmu ?
adileaksoy47 haticeaslannn valla güzelim 3 aylık gebeydim doktoruma danıştım 3 aydan sonra bir sorun olmadığını söyledi 3 aydan sonra birkaç defa saçımı boyadım doğumdan sonra ise kırdım çıktıktan sonra boyadım birkaç defa o an kendimi o kadar çirkinli sevdalım ki lohusalık bilirsin belki de çok yanlış bir şey yaptım ama iyi mi kötü mü olduğunu hiç bilmiyorum inan ki
esra196514 haticeaslannn acelesi yoksa bekle canım bence benim bebeğim de 8.5 aylık hala boyamadım. İlk zamanlar birileri saç diplerinden kimyasalları vücuduna alıp napıcaksın çocuk emziriyosun falan dediler diye geri adım attım ama iyi de oldu aslında bi süre kokusu çıkmıyor. E ister istemez yanımda da yatıyordu çoğu zaman o yüzden erteledim. Sen bilirsin tabii
Mcnkarsel haticeaslannn ben boyamıstım valla. Sağarak besliyodum. İlk sütü sağdım döktüm sadece. Gerisini verdim. Kendimi iyi hissetmeden bebeğime iyi olamazdım ya. Dayanamadım