pelonuz Kızlar erkek bebek 3 aylık çok gazlı ilk zamanlarda kullanmam gerekiyodu ama başka skntilrmzdab fırsat gelmedi :( siz hangi.markalari kullanıyorsunuz
aysegul_my pelonuz relactaz alın gaza çok iyi geliyor kim sorsa bunu tavsiye ediyorum sonra Allah razı olsun çok rahat ettik diyorlar
maygirl pelonuz biogaia kullanmistik 2 yil onceydi tabi.probiyotuk icerkli sindirim.duzenleyici gaz icindi
timuskolik aysegul_my laktoz intoleransı olduğu için mi kullanmıştınız? Benim oğlumda böyle bir durum yok ama bu ilacı denemek istiyorum aşırı gazı var. Symbiyotik kullanıyorduk şimdiye kadar ama pek işe yaramadı probiyotik olarak.
obobok pelonuz maflor. Ama gaz için kullanmadık biz. Faydası oldugu için kullandık cokta memnun kaldım. Oğlum tadını cok seviyor hala
aysegul_my timuskolik hayır laktoz inteloransi olduğu için değil çok gazı olduğu için kullanmıştım çocuk sabahlara kadar ağlıyordu hiç susmadan artık gece uyuma gündüz uyuma birde sarılık olma ihtimali var diye sık emzirmem gerekiyor diye uyumadan yaşıyordum bu yüzden Zombi gibi olmuştum bu ilacı önerdi biri banada aldım verdim hemen o gece çocuk inanılmaz çok rahat uyudu ohh be dedim neymiş bu ilaç 😅
pelonuz cansubrkl metsil kullandık ise yaramadi zinco metsil .mommy blis denedik pes ettim.protobige yöneldim
pelonuz cansubrkl nurseyi duydum sonradan genel anlamda memnuniyet var evet olmadı onuda alırız 4 . Aya doğru geciyo dediler gaz olaylari değişen bsey yok
selinnncelik pelonuz Kolik bebek annesiydim dünyayı görmüyordı gözümüz nefes alamıyorduk resmen birçok damla probiyotik denedik çöpe attık en son Maflor Plus diye bir probiyotik önerdi doktorumuz Allah razı olsun binlerce şükür ki onunla kurtulduk lütfen deneyin turuncu olan
timuskolik aysegul_my allahuekber 😀 sipariş vereyim bari bana şuan umut ışığı oldun. Akşam üstü aralıksız 1 saat ıkınarak ağladı. Dayanılacak gibi değil onun içinde benim içinde. Sab simplex veriyordum ama daha çok ıkınıyor. Birde bunu deniyim 🙏
aysegul_my timuskolik vallahi eczane bişi varsa eşini uyandir yolla o derece güzel bir ilaç verince hemen etki ettiğini görünce ben çok sasirmistim 4. Aya kadar bunu kullandım sonra Nurse Harveyse gectim 4. Aydan sonrada o güzel idare etti
UykuPerisi_ Kesinlikşile maflor diyorum… yok böyle bir şey herkes memnun Trendyol yorumlarını da okuyabilirsin ben ordan almadım ama araştırırken yorumları da okuyup doktorumun tavsiyesiyle de gönül rahatlığı ile kullanıyorum. Farkı göreceksiniz