Nursemablk  Kızlar oğlumun elleri 2 haftadır çok fena oldu. İlk önce kızarık nokta nokta küçük şeyler oldu sonra parmak araları kıpkırmızı şekilde yaralar oldu elleri hep sıcak ve kaşınıyor. Bugün diğer elinin üzerinde de gördüm ve avuç içleri kırmızı kırmızı noktalar oldu..Daha önce başına gelen var mı??
Nursemablk hilaluyar74_ sağlık ocağına götürdüm orda alerji şurubu ve krem verdi kullandık ama henüz geçmedi yarın doktora randevu aldım götüreceğim ama merak ettim baya bi neden olduğunu, yaşayan varsa diye sormak istedim
Nursemablk hilaluyar74_ kullandığı sabundan olmuş olabilir dedi alerji uzmanına yönlendirdi canım onu da 4 gün sonraya randevu alabildim, kan aldılar alerji uzmanı da alabilir kan dediler bakalım sonuç bekliyorum vitaminlerine falan bakılacak bakalım 🤗
Nursemablk hilaluyar74_ Usnac1995 Kullandığınız sabundan olmuş olabilir zeytinyağlı sabun kullanın dedi. Benimde direk akılma ıslak mendil geldi çünkü normal saf suyla yıkarız hep ellerini, ıslak mendilde yapmış olabilir dedi ıslak mendili kullanacağınız zaman yıkayıp verin eline dedi
Nursemablk sabriyeinalerkan öyle evdeki çiçeklere falan zarar gelmesin diye dokunmaz canım kendi evimde yok zaten başka yerde de dokunmaz öyle dışarıya da bayadır çıkmıyoruz zaten