Belinays_mom hemsire-anne- sünnet eden doktorun numarası yada ulaşabileceğiniz bi yer varsa sorun isterseniz üstte kalsın diye yorum yaptım
canan6668 hemsire-anne- Benim oglum da 11 aylik olmuştu Bi sorun yaşamadık sukur kanama felan olmadı tabi hafif yaranın etkisi olabilir Kan gibi leke de ne tür kanamaydi tam olarak doktora mutlaka danışın gecmis olsun damatlığını gormek nasip olsun inşallah öyle denirya :) 🌺💕
hemsire-anne- Belinays_mom aradık ama cevap vermedi bnde en azından sorayım belki aynı durumu yasayan vardır diye dusundum
hemsire-anne- momofmirankaran tsk ederim evet ilk gün cok kötüydü nerdeyse hep agladı hic susmadı gece boyu uyanıktı agrı kesici verdik biraz rahatladı ama sonraki gün daha iyiydi
momofmirankaran hemsire-anne- 4 aylık 🥰 2. Oğlum ilkini 3 ay 26 günlük yaptırmıştım 6 yıl geçti unutmuşum 🥹
egecyprus Bizim bezde bir damla kan olmuştu doktor batikon dök üstüne dedi bir kaç gün batikon damlattım. Ama siz yine de doktorunuza danışın.
hemsire-anne- egecyprus aradım cevap beklyrm ay ne bileyim ya insan hemen korkuyor tedirgin oldum cokta agladı
hemsire-anne- canan6668 tsk ederim damla dama sızıntı seklindeydi ama yinede korktuj ağlayınca tedirgin oldum
Niyesordunbucevabi hemsire-anne- bizimde sünnetde 4.günümğz bugün 3 buçuk aylık oğlum bize hafif pembemsi şekilde kanama normal demişlerdi bezi dolduracak şekilde olursa gelin demişlerdi
hemsire-anne- Niyesordunbucevabi sizede gecmis olsun aynen bizde de sızıntı ama ıslak mendil degdiginde kan görünce tedirgin oldum
Niyesordunbucevabi hemsire-anne- insan korkuyor valla bizim de dünden beri dikişlerde sarı akıntı vardı enfeksiyon kaptı diye korktum sabah doktora gittik sürdüğümüz ilaçtan kaynaklıymış şükür
hemsire-anne- Niyesordunbucevabi aynen bayağı tedirgin oldum bizimds geçmezse hastaneye gidecem hemen
eymenku Bizim doktor hafif kanama olabilir korkmayın kanayan yeri görürseniz gazlı bezle hafif bastırıp kremi sürün demişti