Kızlar çok utanarak yazıyorum ben 2 yıllık evliyim 1 yaşında da çocuğum var benim eşim aşırı derecede video bağımlısı daha önce çoğu kez kavga etmiştik arama geçmişlerinde görmüştüm neden bunu yapıyorsun dediğimde işte sen yaklaştırmıyorsun canım istemişti o an olmuyor gibi kendini savundu. Eşim memur dün de arama girmiş şimdi gördüm daha önce de görmüştüm mesai saatleri içerisinde bile orada saatleri yazıyor arama geçmişinde video izlediğini gördüm benim artık midem bulanıyor bu sapıklık. Yani mesaisi 5′te bitiyor ama eşim 3.00′te izlemiş 2′de izlemiş nasıl oluyor bu arkadaşlarını görünce mi aklına düşüyor gidiyor video izliyor. Yemin ederim bıktım artık ağlayacağım çocuğumla ilgilenemiyorum ona yaklaşmak istemiyorum Bir yıldır ayrı yatıyoruz ama her ihtiyacın da karşılıyorum istediği zaman hiç yok demedim hasta olmadığım zamanlar ama yine de yetmiyor bu adama aşırı derecede sex düşkünü. Video izlemesi beni çok üzüyor özellikle mesai saatlerinde izlemesi benim kafamı karıştırıyor sizce ne yapmalıyım konuşmaktan anlamıyor bu adam kavgadan anlamıyor ayrılmalı mıyım