zahideozsn Kızımın kilosu iyi yani çok kilo almıyor artık ama şu an için persentilde ortada. Ama boyu en düşük persentilde. Bunun alerji ile ilgisi var mı. Boyunu uzatmak için neler yapabilirim. Çok üzüldüm. Kafama taktım
nesizade05 zahideozsn benim kızım da 44 cm doğdu 4. Ayında 59 cm persentilde hep aşşgıda ama zaten kısa doğdu . Bi doktor alerjik olabilir dedi biri değil dedi bende bilmiyorum şuan test yapmadan da bilinmicek . Sizin bebeğinizin neye alerjisi var
zahideozsn nesizade05 Yumurta süt susam kuruyemişler. Şu an yumurta sarısının diyetini açtık ama zaten ek gıdayı yiyen bi bebek değil. Onu da yedirmekte çok zorlanıyorum
zahideozsn zahideozsn Aslında bunlar benim kafama takan şeyler değil yani boydur uzar kilodur alınır verilir. Benim kafama takılan bir hastalıktan yana bir şey olmasın. Allah korusun. Alerjiden ise Allah nasip ederse geçer geçince yedikleriyle kilo alır boy uzar. Ama başka bir sorun olursa diye korktum
zahideozsn clearqueen Kilosu iyi gayet dedi. Boyu için ise evet kısa gidiyor persentilde ama bazen böyle olur birden uzar zaten alerjiniz de varmış ondan da olabilir dedi. Ama annelik işte kaygılar peşini bırakmıyor
nesizade05 zahideozsn benim kızım mesela 3. Ayda 1 cm uzamıştı 4. Ayda 3 cm dalan her ay farklı oluyor uzuyor mu sen ona bak
simaysel Benim bebeğimde alerjik. 19 aylık boyu 78 cm kilosu 10.50. Yumurta ve süt alerjisi geçti kuruyemişlere alerjisi devam ediyor. Genetik olarak yorumladım artık 🥲 ben, annem kayınvalidem kısa boyluyuz🤣
zahideozsn simaysel Biz anne baba uzunuz ya. Ben 1.70 baba 182. Teyzesi kısa gidip ona mı çekti acaba 😂🤷♀️