nlay Kizlar dereotlu dut kurusu bulgur herşey denedim ama olmuyor en fazla 40 CC süt çıkıyor sağım yapıyorum günde 2 kere falan sagimdan sonra elimle sıkıyorum zorluyorum tamamen boşalıyorum ama yine 40 CC başka ne yapabilirim bol su içiyorum uykumda alıyorum eşim yardımcı oluyor başka ne yapsam bilemedim ya
cennetkusum16 nlay yeni doğum yaptıysanız her emme de 30 cc içiyorlar zaten sütünüz gayet yeterli stres yapmayın o yüzden etkiler
denizalismom nlay sütünüzü artırmak için her emzirme sonrası sağım yapın gümde 3 lt su için . Et tavuk balık vs tüketin .
klckbra Havuç ve bol yesillikli bir salata günde 2 kere en az bende çok etkili olmuşlardı bir de bestlak damla aldirmisti doktorum
hazale966 nlay bestlak damla dene.🌸 tatlı şeylerde yiyebilirsin baklava bende çok güzel süt yapıyordu. Tahin helvası veya tahin pekmez de öneririm. Salata bol yeşillik ve boool su
3kedili2bebekli nlay o zaman çıkan miktar gayet iyi ama daha çok artsın isterseniz günde iki kez değil 3 saatte bir emzirme sonraları sağım yapın gece dahil hiç aksatmadan
Cennet70 nlay bestlak, helva da güzel süt yapmıştı canım bana bide elektrikli sağım pompaları varya onlar sütü çok çekiyor elle makineyle sapıyorsan o tam boşaltamıyor
cennetkusum16 nlay 24 günlük için şuan çok iyi sütünüz hiç endişelenmeyin 2 saatte bir emzirmeye devam edin bebeğiniz alması gereken cc den fazlasını alıyor zaten. Bol su, az stres, bebiş doyuyor annesi merak etme 😊
zeynepcy1 nlay herşeyi denemişsiniz gördüğüm kadarıyla peki çok stresli biri misiniz stres sütünü de etkiler çünkü
kaderaa4 nlay rezene için hem sizi hem bebeği gaz için çok rahatlatır ayrıca sütü arttırmada çok yardımcı çiğ kuruyemiş tüketin günde 3 litre su için çorba sıvı ağırlıklı olarak tüketim yapın ayrıca stresten uzak durun zaten bebekler ilk dogduklarında çene kasları zayıf olduğu için az emiyorlar bol bol emzirin sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah ☺️🙏🏻
arzutuana nlay sütünüz şuan yeterli ilerleyen zamanlarda bebeğin ihtiyacına göre artacaktır sağım yaptığınız miktara bakmayın bebeğin emmesi farklı oluyor beyin ona yeteri kadar sütü sağlıyor
1zeynosileannis nlay 1. Ayda 30 ml ile doyuyorlar genelde ikisini de aktif emip boşaltıyorsa sorun yoktur zaten zamanla artıyor
nlay zeynepcy1 yok aslında streslide değilim ama 5.5 3.3 yaşında kizimlarim gün içinde oturup dinlenemiyorum zaten belki o çok etki ediyor