Deletedmom310 Bebeğim ilk doğduğu gün eşim çok duygulandi ağladı çok güzel dedi çok sevdi şuan bebeğim 9 günlük eşim bebegime karşı çok ilgisiz sevmiyor gibi sebebi ne olabilir çok üzülüyorum ağlıyorum
Deletedmom_9857 Deletedmom310 lohusa olduğunuzdan olabilir 🥰 yani size öyle geliyordur o dönemlerde hassas olabiliyoruz
Suxxmi34 Deletedmom310 canım belki kendine göre derdi vardır erkekler bizim gibi değil bence öyle düşünme canım lohusa dönemindesin duygusalsın bence işten geldiğinde güzelce konuş belki bir sorunu vardır insan çocuğunu sevmezmi öyle düşünme
Deletedmom310 Mom103 o bakmıyor ki bebeğe annem var yanımda annemle ikimiz bakıyoruz o ayrı bı oda da uyuyor
Deletedmom413 Deletedmom310 Canim aglayacak ne var Emziriyosan sütün kesilir Allah korusun Baba sevmez olur mu daha yeni alisacaktir basbasa kalirsaniz anlarsin annen gitsinde :)
Sblsrgnsn Deletedmom310 canim erkekler baslarda oyle oluyor daha bebegin cok kucuk tutmaya bile korkuyorlar simdi annen var diye de oyle yapmis olabilir benim esim 1 ay kucagina bile almadi uzaktan bakti oyle ama simdi benden cok o ilgileniyor sende simdi lohusasin boyle dusunmen cok normal ufacik birsey bile buyur o donemde insanin gozunde ama hepsi geviyor merak etme esinde zamanla ilgilenecektir bebeginle
FatmaKS Deletedmom310 erkekler küçük bebeklerdende korkuyolar zarar vermekten filan ondan dolayida olabilir bide lohusaliktan size abartı ilgisizde geliyo olabilir ☺️
Ali23asaf Deletedmom310 canım erkekler bizim gibi olmuyor sana öyle geliyordur inan buna yoksa bizden daha çok bağlılar bellerine içini ferah tut
Mom0363 Zamanla düzelir merak etme. Belki de sana öyle geliyordur.. Üzülüp canını sıkma. Sütün etkilenmesin.
Aryalavinn Deletedmom310 hani bazen büyüklerin yanında kendi evladını sevmeye çekinirsin ya eşinin ki de belki o dur annene olan saygısından sana ve bebeğinize tam ilgisini veremiyordur çekiniyordur belki de emin ol bu bir süreç kendi başınıza kaldığınızda her şey daha da güzel olacaktır 🥰
gozde_88 Deletedmom310 9 günlük anne olduğun için şu anda kimse seni sevmiyor hatta bebeğini de sevmiyor gibi geliyordur hepsi geçer 🥰