citlembik2905 Kızlar selam. Oglum 24 aylık olunca menenjit aşısı yaptırmayı planlıyorum. Aşı dozu ve güncel fiyatı ile ilgili bilgi sahibi olan var mıdır? 2 yaşını geçtiği için tek doz mu olacak yoksa 2 3 doz mu? Cevaplarsanız sevinirim.
MeetJoeBlack citlembik2905 2 yaş üstü yapılan menenjit aşılarında 2 doz bexsero, 1 doz nimenrix yapılır.
hndathn citlembik2905 1yastan sonra dozlar düşer. Kızıma doktorumuz 13.ayda tek doz nimenrix 24 ve 26.ayda 2 doz Bexsero dedı öyle yaptırdık ücret konusunu bilmiyorum sadece her zaman için Bexsero nimenrix ten çok pahalydı o aklımda kalmıs benım kızım 4 yasında oldu güncel fiyat hakkında bır bılgım yok
Melek1921 Merhaba biz bugün yaptırdık 4 yaşında kızım 1 doz bexsero 2 doz nimenrix verdi doktorumuz bexsero ve nimenrix den 1 doz vurulduk 2. Doz nimenrix i 2 ay sonra vurulacak toplam 2 aşıya 5800 verdik 2.doz için fiyat değişir herhalde ozaman.
Lilatmz Melek1921 merhaba benim oğlum 4 yaş aşısını 8 gün önce oldu ara vermek gerekiyor mu biliyor musunuz?
Melek1921 Lilatmz merhaba 4 yaş aşısını 1 ay önce olmuştu oyüzden bize bir bilgi vermediler siz sorun isterseniz