bendenbirtanedahayok Total ıge negatif çıkmış sanırım eskiden vermiştik ama sütle yumurta yeni anlayan biri söyleyebilir mi hala devam ediyor mı alerjimiz?
MayaliHamur Normal değerlerde bir alerji gözükmüyor yüksek değil yani doktorunuz zaten söyler en doğrusunu
bendenbirtanedahayok MayaliHamur devam eden bir egzaması var ama kanda negatifse ne ile alakalı olabilir deride pozitif çıkmıştık çünkü
MayaliHamur bendenbirtanedahayok test sonucunda alerji olmasa bile septomlarw göre değerlendirilir test tek başına yeterli değildir hiç bir zaman… yani test her zaman doğru sonucu vermiyor doktorunuza devam eden şikayetlerinizi söylerseniz ona göre tedavi uygulanır
1234_201 bendenbirtanedahayok Sizce bu üsteki sonuc yüksek mi cıkmış bide ne için yapılmış bu test bilen varsa bilgilendirir mi lütfen
bendenbirtanedahayok MayaliHamur teşekkür ederim🙏🏻 belkide geçmiştir alerjimiz deri testini 5.5 ayda yaptırmıştık son zamanlarda egzamada baya gerilemişti doktora geçti mi alerjimiz diye gitmiştik ama üni hastanesi olunca doktorla görüşemedik tekrar
MayaliHamur bendenbirtanedahayok doğrudur benim bebeğimde alerjik süte karşı 4 aydır diyetteydim geçenlerde açtım bir tepki olmadı bu pazartesi tekrar test vericez inşallaj geçmiştir diye ümit ediyorum… tüm alerjik bebeler iyileşsin ya
bendenbirtanedahayok MayaliHamur bu arada sizinde sadece cilt tepkiliyse 5 aydan önce yapılan testler yanlış sonuç verebiliyormuş sizinde bilginiz olsun🙏🏻
MayaliHamur bendenbirtanedahayok tek cilt değil kakası mukuslu gazla ve huzursuzdu çk ve yediğimde döküyordu çocuk yemediğimde geçiyordu
bensuy MayaliHamur merhaba sadece diyet mi yapiyorsunuz yoksa mama da kullaniyorsaniz hangi mamayi kullaniyorsunuz
MayaliHamur bensuy tek diyet yapıyorum benim kızım mamayı kabul etmedi alerjik çocuklar için alerji mamaları var ama bizimki sadece anne sütü alıyor
bendenbirtanedahayok 1234_201 mo% kandaki beyaz kan sayısıymış bizde düşük çıkmış tekrar edilecek testimiz çünkğ geçen aylara göre düşüş olmuş ama sizin o değer yüksek problem olacağını sanmıyorum
1234_201 bendenbirtanedahayok vucudundaki kabarıklıklar cıkıyor yüzünde de var aynı şekilde deri testi yapıldı ama degerleri normal dedi doktor bi sonuc alamadık maalesef
bendenbirtanedahayok 1234_201 geçmiş olsun alerjisi var gibi gözüküyor ama neden yok dedi doktor anlamadım. Sadece çocuk doktoru muydu yoksa alerji doktoru mu