bendenbirtanedahayok 3 gün öncede yazmıştım kızımın boğazına elma kaçmıştı boğulma tehlikesi geçirdi:( şükür ondan sonra iyiydik ama bende çok hassaslaştım bugünde akşam diş ağrısı için calpol içirdim uyumadı huzursuzluğu vardı yanımızda dursun diye örümceğe bindirdim zaten hareket ettirmiyor sadece duruyordu. Ne olduysa birden örümcek kırıldı ve kapandı kızım içindeyken. Ayakları ters döndü resmen koştur koştur acile gittik röntgen çekildi ama tabi çok durmadığı için ayak bileklerine bakılmadı genel bakıldı. Ağrı olursa yarın polikliniğe gelin dediler ama o kadar kötüyüm ki bişey olduysa diye. Son 1 haftadır neden böyle gerçekten çok bunaldım eşimde nazar diyor son zamanlarda instagramda kızımızı paylaşmıştık ilk kez şimdi sildim ne varsa ama bilmiyorum bir imtihan mı bir yerde hata mı yapıyoruz gerçekten çok yıprandım:(
bikahveicelimmi bendenbirtanedahayok canim ciddi bisey olsa muhtemelen aglardi huzursuz olurdu durdurmazdi sizi anlardiniz yani. Bi bakara suresi ac youtube dan okunsun o evde bunu arada yap bi de ekmek tuz falan dagit hayir yap Allah beterinden korusun cok gecmis olsun🤲🏻🌸
cLearQueen bendenbirtanedahayok cok gecmis olsun canim. Disari cikinca aç falan doyur yada bi cocuga sadaka ver iyi gelir
Esmabetul bendenbirtanedahayok çok geçmiş olsun rabbim korusun tüm yavruları Naçizane tavsiyem sadaka belayı defeder Sadaka verin mümkünse
bendenbirtanedahayok bikahveicelimmi amin çok teşekkür ederim yarın mutlaka açacağım inşallah en kısa sürede de hayır yapayım gerçekten:(
queen_bee Bazen geldi mi üst üste gelir, öyle bir durum olmuş sizinki. Felak, nas , ayet’el kürsi okuyun çocuğunuza. Sadece başkalarının değil Anne babanın bile nazarı değer çocuğa😍
bendenbirtanedahayok queen_bee en çok korktuğum kendi nazarımızın değmesi her gece okumaya çalışıyorum ama mutlaka gün içinde de aklıma geldikçe okuyayım:(
Merdumgirize bendenbirtanedahayok sadaka belaları defeder. Kızınız adına sadaka verin az, çok. Bazen oldu mu hep üst üste oluyor.
likeli bendenbirtanedahayok çok geçmiş olsun. Bunlar bebeklerin başına gelebilen şeyler maalesef. Örümcek bu tarz kazalara çok sebep olduğu için de pek önerilmiyor. Bebekler bizlerden çok daha esnek oluyorlar o yüzden bu tarz durumlarda daha az zarar görüyorlar. Siz içinizi ferah tutun ağrısı sızısı olsaydı huysuz olurdu. Bazen olur öyle aksilikler üst üste gelir. Herkesin başına geliyor. Allah beterinden korusun.