[silindi] İstanbulda değilim ama ben de çok korkuyorum. Herkes aldığı önlemleri, depremle ilgili bildiklerini, hayat kurtarıcı olabilecek bilgileri, tecrübeli olanlar tecrübelerini vs paylaşırsa birbirimizden faydalanabiliriz ben başlayayım;
papatyagibi [silindi] En önemlisi sakin kalmak ya. Sakin kalacagız ki bunların hepsi aklımıza gelecek. Yoksa zor Zaten bana bu gece uyku yok. Hos kimse gözünü kırpmadıda
miniklerinannesii00 Güvendeyim uygulamasını indirdim ama konumu birkaç sokak geride gösteriyor. Çanta hazırladım telefonumun sarjını doldurup yanıma alacağım başka da ne yapabilirz ki
456PlayerEsra miniklerinannesii00 üstünüze kalın bişeyler giyin pijamalarla uyumayın eşofman sweat bence çorapla bile uyumak mantıklı şuan
456PlayerEsra miniklerinannesii00 çantanızı başucunuza koyun bende öyle yaptım . Allah korusun kapıya yetişmeden bişey olursa ay mideme bulantı girdi stresten
kubra00k Bu önlemler umurumda değil, bebeğimle bina altında kalmak istemiyorum. Düdükmüş… önce sağlam ev yapsınlar bizlere! Bu korkuyu bize yaşatanlar şuan villarında keyfte.. Allah’a hesap verecekler
[silindi] kubra00k çok çok haklısınız ama anlık olarak kendi kendimize önlem almaktan başka elimizde bir şey yok şu an
[silindi] Elfgrn uygulamalara baktım ben de güzel uygulamalar hangisinin işe yarayacağı bilinmez. Umarım hiç gerekmesinler tabi de
ozlm1234 Kızlar kesinlikle panik yapmamak sakin kalmak çok önemli biliyorum söylemek kolay geliyor ama bu size zaman kazandırır ve hata yapmanıza engel olur. Deprem ülkemizin gerçeği olabildiğince en az hasarla en az kayıpla atlatmak tek amaç olmalı. Uyarılar çok çok önce yapıldı ama her zaman olduğu gibi ciddiye alan olmuyor sadece başımıza geldiğinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama o da geç oluyor. Size naçizane tavsiyem her zaman deprem olacakmış gibi hazırlıkli olun 1 yıl geçse de 10 yıl geçse de fay hattının üzerinde yaşıyoruz depremle yaşamayı öğrenmemiz önlemleri almamız lazım. Başta devletin yapması gerekenler var sonra deprem bölgesinde yaşayan herkesin bilinçlenmesi gerek doğudan batıya. Allah yardımcınız olsun Allah büyüktür İnşallah fay hattı enerjisini atıyordur artçılarla ve devamında büyük bir enerji açığa çıkmaz.
[silindi] ozlm1234 aşta devletin yapması gerekenler var sonra deprem bölgesinde yaşayan herkesin bilinçlenmesi gerek doğudan batıya. Evet bu cümle de özet olmuş resmen teşekkür ederiz