1Meryemm Güncel değil de eskiler istiyorum mesela kzy gny ezel poyraz karayel Behzat c muhteşem yüzyıl gibi kaliteli dizi oneriniz var mı
Pirasalipuding 1Meryemm foxta yayınlanan Bana sevmeyi anlat çook saran bi diziydi finalide muhteşemdi.
Dondurmalikahve 1Meryemm Evde hep gülen biri. Sanki o bizden biri. Hem gerçek hem de peri. Masalar diyarından geldi. Tüm anneler sihirli ama bizimkisi bir peri Aaaanneeemmmm sihirli aaaneeem
mavipatikk 1Meryemm Gençlik dizisi seven varsa Melekler korusun ve Kızlar yurdu(2006 yılında çekilen) Öneririiimm 😅💓🌸
1prensesannesi__ mavipatikk Kavak yelleri, arka sıradakiler, küçük sırlar bunlarda çok güzel tavsiye ederim
Atailknur 1Meryemm uçurum diye bir dizi vardı o çok güzeldi gerçekti ama devam ettirmediler. Birde eskilerden önerilerim baya baya eski yalnız bu dediklerim ama çok severim Şaşıfelek çıkmazı Ferhunde hanım ve kızları Bizimkiler Baba evi Yaprak dökümü Bu dizileri çok seviyorum tavsiye ederim.
izzy 1Meryemm burda önerilenlerden farklı olarak çemberimde gül oya ve hatırla sevgili geldi aklıma onlar da güzeldi
bitboylum izzy ayy her ikisinde de az mı ağlamıştım ben o dizilerde. Ve çok geçte olsa anladım olan hep sevenlere oluyor. Hele o ümit öldüğünde zarife ye çok üzüldüm, sonra gidipte annesinin mezarına yatmıştı ya neyse gözlerim doldu
Hoptirililaylalaylaylilaylom 1Meryemm İzlemedim ama Ihlamurlar Altında güzel diziye benziyor. Onun dışında Yaprak dökümü fanı oldum
suheyla92 1Meryemm yaprak dökümü favorim hala izlerim yemek yaparken canli yayın var youtubeda 😅 bi de kavak yelleri.
Hoptirililaylalaylaylilaylom suheyla92 canli yayın var youtubeda Görüyorum onu, canlıda ses kesilmiyor dimi. Youtubden izleyince çok kesinti oluyor da, merak ettim
sezer2022 1Meryemm tabiki favorim yaprak dökümü 😁 ama zamanım olsa İstanbullu geline ve yer gök aşka tekrar bakmak isterdim güzel dizilerdi